Koçtaş Satış Sonrası Ürünlerine Sahip Çık

Hüsnü
08 Eylül 14:04

Koçtaş Müşteri Hizmetleri [Koçtaş Bayrampaşa ] Konu: Siparişimin Eksik Teslimatı ve Müşteri Hizmetlerinde Yaşanan Sorunlar Tarih: [08.09.2024] Sayın Yetkililer, [Hüsnü Y***** ] olarak, [01.09.2024] tarihinde Koçtaş'tan [Bayrampaşa ] şubenizden [barkod no, 21400077441297 çelik kapı] numaralı bir alışveriş yaptım. Bu alışverişte banyo dolabı, klozet, 6 adet oda kapısı ve bir adet çelik kapı bulunmaktaydı. Diğer ürünler zamanında teslim edilmesine rağmen, çelik kapı için 07.08.2024 tarihinde teslimat yapılacağı bilgisi verildi. Ancak bu tarihte kimse gelmedi. Telefonla yaptığım yoğun uğraşlar sonucunda ulaşabildiğim yetkili, yaşanan bir aksaklık nedeniyle teslimatın pazar gününe ertelendiğini belirtti. Ne var ki pazar günü de herhangi bir teslimat yapılmadı. Tekrar aradığımda ise teslimatın pazartesi gününe ertelendiği söylendi. Bu durum nedeniyle iki gündür işlerimi aksatarak boş dairede çelik kapı ve montajı için beklemek zorunda kaldım. Yaşanan bu gecikmeler ve iletişim sorunları nedeniyle büyük bir mağduriyet yaşadım. Koçtaş gibi köklü bir mağazadan böyle bir hizmet almamak beni oldukça üzmüştür. Sattığınız ürünlerin zamanında teslim edilmesi ve müşteri memnuniyetinin sağlanması konusunda daha duyarlı olmanızı bekliyorum. Bu konuda gerekli incelemelerin yapılarak mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Not, Koçtaş satış sonrası ürünlerine sahip çık muhatabım sizsiniz taşeron firma değil Saygılarımla, [Hüsnü Y***** ] [Telefon Numaranız] [Fatih Sultan Mehmet Mahallesi Bora çıkmazı sokak, Sarıyer, ürünün gideceği adres ] [fatura barkod no, 10140200109400011332]

08 Eylül 15:43 (Şikayetten 1 saat sonra)

Merhaba Hüsnü Bey, Geri bildiriminizi mağazamıza ileterek takip sürecini başlattık. 2 iş günü içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Hüsnü
18 Eylül 16:07