Koçtaş Satış Sonrası Hiçbir Problemi Çözmüyor

Sonay
09 Mart 17:51

E**** K***** adına Koçtaş internet sitesinden mutfak parke süpürgelik aldık. Sonrasında bunların montaj hizmetini de satın aldık. Montaj için randevu almamız gerekiyordu. Müşteri hizmetleri 15 gün boyunca, size dönüş sağlanacak diye bizi oyaladı. Ne randevu verildi, ne bir açıklama yapıldı ne de kaale alıp arayan olmadı. İptalini yaptık, başka marangozlara montajını yaptırdık. O esnada iki adet granit evye aldık. Birinin içinden sifonu çıktı diğeri sifonsuz geldi. Bu şikayetinizi de bildirdik ve yine ayanı şekilde ne eksik ürün tamamlandı ne de bizi arayan bilgi veren var.

15 Mart 00:58

Koçtaş'tan Ercan kendir adına 2 adet evye satın aldık. Birinin içinden sifonu çıkmadı. Defalarca aradık talebiniz alındı en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlanacaktır dediler. Dönüş falan olmadı ki ne dönüşü kardeşim alt tarafı eksik gönderdiğiniz ürünü hemen aynı gün tekrar kargolayacaksiniz. Buraya yazdım ve şaka gibi beni aradılar yanıt yine aynı, şikayetiniz teknik servise iletildi en kısa sürede size dönüş sağlanacak. Ne dönüş var ne eksik ürün. Bir daha Koçtaş tan alışveriş mi asla... Bunlar alışveriş sitesi falan değil psikolojik imtihan sanırım...

09 Mart 18:18 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli yönlendirmeleri yaparak size bilgi vermek istiyoruz. Ürünü satın aldığınız mağazamızın adını veya internetten sipariş verdiyseniz sipariş numarasını mesaja yanıt olarak iletmenizi rica ederiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Sonay
15 Mart 01:05

Şaka misiniz siz şikayet sonrası aradınız, cevap klasik en kısa zamanda trafiniza dönüş sağlanacak. Ne dönüş var ne eksik üründen haber. Çok mu zor ya, iki adet evye aldım sifon içinde yok. Bana eksik parçayı göndereceğiniz ve ben de lanet evyeyi takip kullanacağım bu kadar. Bir eksik ürün için bu nasıl bir işkence inanılır gibi değil. Hayatımda hiçbir internet alışverişimde ben bunu yaşamadım.

Koçtaş Mersin Forum'da Müşteri Hizmetleri Ve Sorun Çözümünde Hayal Kırıklığı

Servet
24 Kasım 21:58
koctas-mersin-forumda-musteri-hizmetleri-ve-sorun-cozumunde-hayal-kirikligi-1.pdf

Koçtaş Kayıp Ürün Talebi

Hakan
14 Ağustos 23:30

Koçtaş Aldığım Arıtma Tek Gövde Evye Su Akıtıyor Ve Kararma Başladı

Sevim
18 Mart 08:47

Luiza
24 Şubat 11:03
"Gamze Hanım'a teşekkür ederim."
Koçtaş Müşteri Memnuniyeti Nerede?