Koçtaş Parke Alırken Dikkat!

Senay
13 Mart 14:34

Koçtaş'a yönelik almış olduğumuz 'parke nakliye ve montaj hizmeti' ile ilgili değerlendirme. Sistem üzerinden bilgilendirme yapılarak randevu saati verilmiş olmasına rağmen, programa alınmamış olmamız nedeniyle gün boyu beklememize ve defalarca teyit etmemize rağmen yapılan hatanın tarafımıza yansıtılması sürecin başlangıcını oluşturmuştur. Firma yetkililerinin hatalarına rağmen gösterdiğimiz anlayışın bedelini ödemek durumunda kaldık. Belirlenen günde yapılmayan, satış sırasında 3-4 saat süreceği belirtilen montajın 2 güne yayılması; gelen iki ayrı ekibin farklı tarzda döşeme yapması ve süpürgeliklerin ile kapı çıtalarının takılmadan eksik montaj yapılması bizi zor durumda bıraktı. Ayrıca, gelen ekibin 2 kişi olmasına rağmen sadece bir kişinin montaj yapması işin uzamasına neden oldu. Belirtmemize rağmen Koçtaş firmasının montaj müdürünün umursamaz tavrı ve kendi hatalarını telafi etmek yerine tekrar montaj ücreti talep etmeleri bizi Koçtaş firmasından soğuttu ve bu durumu her alıcıya iletmek zorunda bıraktı. Kurumsal bir firma gibi düşünmeyin. Tamamen dışarıdan taşeron ekiple çalışan, mağduriyeti gidermeyen, hizmetinin arkasında durmayan bir firmanın 'hizmet' kısmında iyileştirmesi gerektiğini düşünüyoruz. 300'ü aşkın mağazasında satış sonrası destek vermeyen Koç grubu firmasını kınıyor ve Koçtaş'la iş birliği düşünen tüm tüketicileri uyarıyoruz. Bu arada bize bu sıkıntıları yaşatan şube Beylikdüzü müşteri hizmetleri ve montaj müdürüdür, bunu özellikle belirtmek isterim. Satış sonrası yaklaşımlar önemli kriterlerdir. Firmanın bizden başka tüketicilere yaşatmaması dileğiyle katkımızdır.

13 Mart 14:40 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Merhaba Senay Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Ümit
20 Ağustos 10:07