29.05.2023 tarihinde Koçtaş'ın online sitesinden Antalya Topçular mağazasından online olarak sipariş verdiğim sipariş vermeden önce telefonla ürünün mevcutta olup olmadığını belirlemek için telefonla arayıp sordum mağaza çalışanı bir hanımefendi 1 adet teşhir ürünü bir adette açılmamış kutu olduğunu söyledi bende kapalı kutuyu online olarak sipariş vereceğimi yarın alacağımı söyledim ve satılmaması için stoktan düşmelerini rica ettim tamam denildi fakat ertesi gün mesaj geldi ürün tedarik edilemediği için iptal edilmiştir para iadesi yapılacaktır diye mağazayı geri aradığımızda mağaza sorumlusu Ürünün hortumunda delik olduğu için garantiye gönderdiğini söyledi hatta bir önceki gün teşhir ürünü olan üründe garantiye gönderdiklerini söyledi anlaşılmaz olan benim satıl aldığım ürün neden kutusu açılıyor açtınız hortumundaki deliği fark edecek kadar nasıl inceliyorsunuz ben inanıyorum ki ürünü kendileri alıp benim siparişimi iptal ettiler. Ve para iademde yapılmıyor en kısa zamanda yapılmasını istiyorum beni başka ürün almaktan mağdur ediyorsunuz
0 Yorum