Koçtaş Online Siparişinde Kargo Kabusu

Koçtaş Online Siparişinde Kargo Kabusu
Özgün
31 Ekim 12:19

Koçtaş online sipariş no:1056716922 49 gün önce Koçtaş online dan ödemesini yaptığım siparişim için, önce MNG Kargo, sonra Ceva nakliye ve en son dün için kargolanacak denildi. Ürün kargoya verilmiyor. Muhatap bulunmuyor. Koçtaş tedarikçisiyle iletişim kuramıyor. Müşteriyi mağdur ediyor. Konuyla ilgili geri dönüş olacak deniliyor. Dönüş yapılmıyor. Ne arayan ne soran kimse yok. Her gün Koçtaş'ı ve avvio arıyorum. Heh bu akşama kadar dönüş olacak deniliyor. Dönüş yapan olmuyor. 20 gündür aynı döngü, bu aksam dönüş olacak. Yıl olmuş 2025 2 aydır bir masa kargoya verilemedi.

31 Ekim 12:39 (Şikayetten 20 dakika sonra)

Merhaba Özgün D., Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Özgün
10 Kasım 13:23

48-49 günde kargoya verilemeyen siparişim, internet ve sosyal medya aracılığıyla şikayet ettiğimde 51. Gün teslim edildi. Bu kadar hızlı olacağını bilseydem 48 gün her gün Koçtaş ve tedarikçi avvio aramakla vakit kaybetmezdim. Bir daha bu iki firmanın yakınından geçmem, kimseye de tavsiye etmiyorum. Bana yaşatılan durumu herkese anlatıyorum. Başıma böyle bir şey tekrar gelirse vakit kaybetmeden internet ve sosyal medya ile şikayetimi bildireceğim. Sikayetvar.com sitesine teşekkür ederim. Herkese bu site ile hakkını aramasını tavsiye ederim.

Koçtaş Yanlış Gönderilen Yatak Siparişi Ve İade Sorunu

Ercan