Koçtaş Online Alışveriş Konusunda İlgisiz Mi?
Sipariş numarası ve internetten alışveriş yapıldığı şikayette yazılıdır Tekrar yazıyorum. Sipariş No: 1029995151 Sipariş Tarihi: 15.03.2023 Ürün: Kristal Beyaz Aspiratör Modüllü Mutfak Dolabı 255 cm Ürün Kodu :1000237212
Yıllarca birçok firmada noonfood satın alma yöneticiliği yaptım. Koçtaş bünyesinde de çalışan birçok arkadaşım mevcut. Belki bende ilerleyen süreçte kariyer planlamamı Koçtaş bünyesinde devam ettirebilirim. Kurumlar ve ilgililer müşteri memnuniyeti sağlayabilmek adına gecelerini ve gündüzlerini harcıyorlar. Bunu çok iyi bildiğimi belirtmek için bunları yazdım. Koçtaş bu konuda lider markalardan bir tanesi Lakin sizler yazılan şikayet mesajını okumadan cevap yazıyorsunuz. Bu hem keyif kaçırıcı. Ve hem de müşteri için daha fazla zaman harcanmasına neden oluyorsunuz. Konu hakkında özenle ve dikkatle ilgilenilmesini ve en acil süreçlerle mağduriyetimin giderilmesini önemle rica ediyorum!
Koçtaş ın online satış web sitesinden alışveriş yaparken, eklediğim fotoğraftaki gibi boy dolabı dahildir yazısı görüyorsunuz. Bu taahahhüte güvenip sipariş geçiyorsunuz. Taahhüt edilen boy dolabı gelmiyor. Sonra mağduriyetinizi iletiyorsunuz. Cevap gelmiyor. Kendiniz arıyorsunuz ve farklı günlerde telefonla 3 4 farklı müşteri temsilcisi ile kendiniz arayarak görüşüyorsunuz. En son aşamada web sitesine yanlış bilgi girmişiz. Boy dolabı dahil değildir. Tarafınıza yapacağımız hiçbir şey yok cevabi alıyorsunuz. Şaka değil maalesef. Koçtaş'ın internet satışından sonra yaşadıklarımız bu şekilde . Koçtaş mağazalarından yaptığım alışverişten çok memnunum. Devam ederim. Ama internet alışverişi sonrası yaşadığım bu mağduriyet ve keyif kaçırıcı durum çözülmedikçe asla Koçtaş internet sitesinden alışveriş bir daha yapmam. Yapmak isteyene de tavsiye etmem!
Merhaba, Sipariş No: 1029995151 Sipariş Tarihi: 15.03.2023 Ürün: Kristal Beyaz Aspiratör Modüllü Mutfak Dolabı 255 cm Ürün Kodu :1000237212 Yıllarca İstanbul Koçtaş'tan alışveriş yaptık. Çokta memnun kaldık. Erzincan'da oturan akrabamıza web sitenizden hediye mutfak dolabı almak istedik. Mutfak dolabı setinin yan uzun boy dolabı eksik çıkmıştır. Hediye almamız dolayısıyla keyfimizi kaçıran bir durum oldu. Koçtaş gibi büyük bir firmaya yakıştıramadığımızı bildirir ve en kısa sürede çözümü için çalışmalarınızı ve bilgilerinizi rica ederiz. Not: 535355... Numaralı numaradan iletişm sağlayabilirsiniz...