Fadime
29 Temmuz 16:00

Koçtaş, dolap montajı için sabah 09:00’da randevu verdiğiniz halde, montaj akşam 17:30’da başladı. Montaj için gönderdiğiniz 60-65 yaşında, montaj yapamayacak durumda olan usta, oruçlu olduğunu belirterek bana bağırdı ve mutfağıma beni sokmadı. Kendi kafasına göre mutfağı dizayn etmeye çalıştı. Ayrıca, şarjlı vidalama cihazının bozuk olması ve yeni cihazın da bozuk çıkması işleri daha da zorlaştırdı.

Usta, 19:00’da iftar açmaya gitti ve 20:00’da mağaza kapanıyor diyerek işi yarım bıraktı. Ücretini aldığınız montajı düzgün yapmadığınız için şikayetlerim üzerine iki kez ekip gönderdiniz, fakat her iki ekip de hiçbir şey yapmadı. Müşteri temsilcileriniz işi yapılmış gibi rapor tutmuş, fakat hasarlı parçaların fotoğraflarını rapora eklememişler.

Ekipleriniz hasarlı parçaları kendi yakınlarından almamı ve montajı onlara yaptırmamı söyledi. Ancak, bu kişiler benden 15.000 TL gibi fahiş bir fiyat istedi. Aylardır mutfağım olmadığından, 2 metrekare olan banyo ve WC’de yemek yapıyor ve bulaşık yıkıyorum.

Fahiş fiyat aldığım fakat birçok parçası hasarlı gelen mutfağımı çözüme kavuşturmanız için size yalvarıyorum. Fatura ve garanti belgesini de göndermediniz. Bundan sonra iyi niyet yok, sizi maliye ve ticaret Bakanlığına, Tüketici Hakları'na şikayet edeceğim. Fotoğraflar, mesaj çıktıları ve dilekçem hazır. Bugüne kadar ben düşündüm, bundan sonra siz düşünün.

29 Temmuz 16:17 (Şikayetten 17 dakika sonra)

Merhaba Fadime Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Fadime
29 Temmuz 21:18

Bu ezer olunmuş kibar klişelerle kaç aydır oyalanıyorum, sorunum çözümlenmiyor. Ben elemanlarınız gerçeği söylemiyor diyorum, siz elemanımız böyle rapor yazmış diyorsunuz ne acı sizin kazandırdığınız, para verdiğiniz elemanlarınıza inanıyorsunuz fakat size kazandıran, para veren müşterilerinize inanmıyorsunuz, bu doğru mantıkta bir yanlışlık yok mu sizce.!? 4O yıllık müşteriniz ve sadece son 6 ayda 100.000,00 TL’lik sizden alışveriş yapmış hiçbir sorun çıkarmamış müşterinizi, sizi seçtiği için cezalandırıyorsunuz gerçekten çok acı, müşterinize hak ettiği değeri vermediğiniz için defalarca aramama rağmen müşterinizi umursamamanız, yanlışlarınızı düzeltmemeniz nedeniyle yine sizden alacağım Siemens çamaşır ve bulaşık makinamı Hepsiburada com’dan aldım. Sözün özü diyeceğim o ki, görev sorumluluğunun bilincinde olmayan elemanlarınız nedeniyle ve mağazalarınızdaki elemanlarınızın gayet lakayıt saygıdan uzak davranışları da buna dahil olmak üzere, benim gibi nice müşterilerinizi kaybediyorsunuz. “Koç ailesi” adına gerçekten çok üzgünüm.! Müşterilerin kahrına zorluğuna sitemine stresine katlanan, gerçekten çok zor görevi yapıyor olmalarına rağmen çok çok zarif kibar davranan müşteri hizmetlerindeki bütün kızlarımın (erkekler çok kaba ve agresifler) hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.!

Airfel, Daikin, Koçtaş-Klima Montaj Hizmeti!

Ceren
26 Haziran 14:20