Koçtaş'tan aldığım bahçe mobilyası takımı eve teslim olarak almama rağmen MNG Kargo beni arayıp şubeden almamı söyledi, almazsam 3 gün içinde iade olacağını söyledi. Defalarca çözüm merkezini aramama ve çözüm merkezinin de lojistik merkeziyle görüştüklerini söylemesine rağmen kargo satıcıya iade edildi. Tekrar çözüm merkezini aradım ve göndermelerini söyledim. Bu sabah MNG Kargo beni arayıp şubeden teslim almamı söyledi. Çözüm merkezini defalarca aradım sabah, notunuzu satıcıya ilettik demek dışında hiçbir şekilde çözüm üretmediler. Bodrumda şubeleri olmasına rağmen kargoyu eve teslim ettirmediler, kendi lojistik merkezlerini devreye sokmadılar. MNG Kargo araca sığmayacağını söyledi ve ben kendim adam tutup kargoyu aldırmaya gönderdim bunun için de kendim cebimden ödeme yapıyorum. Bundan sonra asla Koçtaş'tan alışveriş yapmamam gerektiğini öğrenmiş oldum. 2 haftadır gereksiz kendi işimizi bırakıp buna zaman ayırdım. Çözüm merkezi adı altındaki kurdukları sistem satıcıya not iletmekten başka bir işe yaramıyor. Satıcılara yaptırım da yok. Kurumsal göründüklerine bakmayın. Saçmalık. Ben gidip aldırıyorum bari gelin montajı yapın dedim, hanımefendi satıcı biz değiliz ki ne montajı diyor. Ben de nereden bilebilirim sizin çalışma şeklinizi dedim. Aşağıda yazıyor görmüyor musun diyor bana. Çözüm merkezi ne işe yarıyor diyorum. Satıcıya soru sor butonu var orada diyor. Gerçekten tek anlamıyla işlevsiz insanlar, sistem baştan yanlış kurulmuş.
1 Yorum