Elsan
15 Şubat 2023 20:51

11.12.2022'de İstanbul Bayrampaşa Koçtaş'tan Kale marka 3 kapılı dolap satın aldık. Ürün Minar Mobilya ya ait.
26 Aralık'ta ürün teslim edildi. Gelen kargoda hasarlı ürünler vardı ve kurulum iptal edildi. Hasarlı ürünlerin tekrardan tedarik süreci başlandı. ( Hasarlı parçalar Dolabın Aynalı kapağı ve 2 numaralı dolabın zemin kısmındaki parça idi) hasarlı ürünler elimize ulaştı ama tabi zor bir süreçti çünkü servis çok kötü. Parça geldi ve dışarıdan usta getirdik kurulum için. Dolabın kurulum kitapçığında 2 farklı şekilde kurulur bilgisi vardı ama Aslı öyle değilmiş.

Tek yönlü kurulum yapılıyormuş kitapçık yanlış. 2. Kargo ile gelen hasarlı parçalar daha özenli paketlenmişti. Ama kargo şirketi 2 numaralı parçayı yine hafif hasarlı olarak bize getirdi. Hasarlı parçaya rağmen kurulum yaptıralım dedik. Bu seferde 2 çekmeceli olan ürünün bir çekmecesinin parçaları eksik olduğu anlaşıldı. Ayrıca üründe üretim hatası var dolabın sabitleme parçaları direkt olarak dolaba vidalanıyor ve bunun bu şekilde olmaması gerektiğini söyledim. Koçtaş 7 Şubat'ta eve eksper gönderdi, Aralık 2022 de sipariş ettiğimiz dolap 7 Şubat hala kurulamamıştı.

Eksper geldi tavırlı bir dille üründe hata yok, şayet TSE standartlarına uymadığımı düşünüyorsanız firmayla görüşün cevabı verdi. Eksik parçaları not edip gitti. Minar mobilyaya eksik malzemeler bilgisi geçilmiş olacak ki bize 2 adet kargo gönderilmiş. Kargolar 3 gün önce teslim aldık ve ürünleri açtığımızda sürprizle karşılaştık. Gelen parça ayna olan kapı ki daha önce bize gönderildi ve sağlam geldi. 2 numaralı zemin parçası gelmiş ama yine hasarlı kargo şirketi parçayı ikiye bölmüş resmen.

Bugün 15 Şubat Koçtaş müşteri hizmetlerini aradım ve kurulmuş ürün iadesi yapılmıyor bilgisi verdiler. Ben ürünün geri iadesini talep ediyorum. Biz bu ürünü bedava almadık para verdik ve aradan 1.5 ay geçmesine rağmen ürün kurulamadı. Şaka gibi bir olay. Minar Mobilya, Koçtaş ürünün iadesini gen kısa zamanda işleme alınız.

16 Şubat 2023 09:08 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Elsan C., Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

İbrahim
26 Eylül 16:43