Koçtaş Malına Sahip Çıkmıyor!

Cemil
28 Ağustos

Koçtaş'tan 13.06.2023 tarihinde aldığım Erbauer tank zımpara makinesi bir buçuk ay sonra arıza yaptı. Makine çalışıyor ama makineye bant zımpara taktığım zaman mandal kilitleme yapmamaya başladı. Koçtaş Viaport ®'a götürdüm teslim ettim (27.07.2023). Servis kağıdına da yetkili arızayı yazdı, ve gönderdi. Bir ay sonra geri geldi. Servis raporunda makinede bir arıza olmadığı yazıyordu. Teslim almaya gittiğimde (Ağustos 24) yanımda götürdüğüm bant zımparayı taktım mandal tekrar düştü, tamir edilmemişti. Yetkili kendi zımparasını taktı onda da mandal tutmadı. İki saat bana zımparaların hatalı olduğunu anlattı. Makineyi almadım. Koçtaş'a şikayette bulundum. Bugün Koçtaş yetkilisi bana servis raporuna göre makinenin çalıştığını söyledi. Netice olarak mallarına sahip çıkmıyorlar ve durumu yokuşa sürmek için ellerinden geleni yapıyorlar.

Koçtaş Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 14 dk 40 sn
Koçtaş Logo
29 Ağustos 09:13

Merhaba Cemil Bey, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi Tel: 0850 209 50 50 [email protected] www.koctas.com.tr

Koçtaş Mağaza Teslimatı Gecikmesi ve Mağduriyet

Aliemin
2 hafta önce

Koçtaş uygulaması üzerinden 16.11.2023 tarihinde 'ertesi gün mağazadan teslim al' seçeneği ile satın aldığım Erbauer 18V 4A EDC darbeli vidalama matkabını teslim tarihinde alamadım. Çarşamba günü mağazaya geleceğini belirttiler. Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede 'İptal edin. Kargodan sipariş...

Koçtaş Ürün İade Problemi

10 Eylül

20 Haziran 2023 günü Mezitli Koçtaş'ta çift şarjlı Erbauer marka akülü vidalama seti satın aldım. Ancak o sırada firmada bu üründen olmadığından benim...

Koçtaş Servise Verilen Cihazı Teslim Etmiyor

Önder
21 Ağustos

Koçtaş Serdivan. AVM ye servis için 24 06 2023. Tarihinde. Bırakmış olduğum. Erbauer marka kırıcı. Delici makinemi 60. Gündür teslim. Etmediler. Tüketici Hakları Hakem Heyeti ne başvuracağım. En yakın zamanda eğer ki elime geçmezse Koçtaş yanlış olmuş

0 Yorum

Koçtaş Şikayetvar üye markasıdır