02 Mart 2017
Yorum Yap
#7934293

Koçtaş Kırık Ürün Gönderip İlgilenmiyorlar!

Koçtaş'ın internet mağazasından Blyss S fanlı ısıtıcı 2000w FH-901 model bir ısıtıcı aldım. Kargo elime ulaştığında açtım ve fişe taktım ürün çalışmadı. Sonra incelerken ürünün kırık olduğunu gördüm. Anında Koçtaş müşteri hizmetlerini aradım ve form oluşturdum. "48 saat içerisinde size dönüş sağlanacak" dediler. 4 gün geçti hala dönüş olmadı. Hem paramı alıp kırık çalışmayan ürün gönderiyorlar. Hem de bununla kimse ilgilenmiyor. Bir an önce ürünün değişmesini istiyorum. Mevsim geçtikten sonra ben ne yapayım ısıtıcıyı.

Erdi 1.316 Okunma

Cevaplar

  • Koçtaş Temsilcisi10 Nisan 2017

    Merhaba, Şikayetiniz 3396892 numaralı bildirimle kayda alınarak ilgili birime iletilmiş olup en kısa süre içerisinde tarafınızla irtibata geçilecektir. Koçtaş’ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Koçtaş Müşteri Hizmetleri Tel: 0850 209 50 50 [email protected] www.koctas.com.tr

  • Erdi10 Nisan 2017

    1,5 ay oldu hala ürünün yenisi gelmedi. Bu süreç normal mi yani artık çözülsün bu iş ürünüm gelsin parasını almayı biliyorsunuz ürün yok bu nedir ya.

  • Koçtaş Temsilcisi09 Mart 2017

    Merhaba, Talebiniz 3338212 numaralı bildirimle kayda alınarak ilgili birime iletilmiş olup en kısa süre içerisinde tarafınızla irtibata geçilecektir. Koçtaş’ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Koçtaş Müşteri Hizmetleri Tel: 0850 209 50 50 [email protected] www.koctas.com.tr

  • Erdi08 Mart 2017

    Geçenlerde yine şikayette bulunmuştum ama hala olan biten bir şey yok. Koçtandan 12 gün önce ısıtıcı aldım ürün kırık ve bozuk gelmişti. Daha aynı gününde firmaya bildirdim resim istediler yolladım inceleyip döneceğiz dediler ve tam 12 gün oldu ne dönen var ne ilgilenen. 12 gündür aralıksız her gün 2 kere arıyorum her seferinde dönüş yapılacak deniyor. Dalgamı geçiyorsunuz kardeşim 12 gündür her gün döneceği deyip dönmemek nedir. bugünde 14 günden sonra iade alamıyoruz diyor bana çağrı merkezindeki şahıs. Ben zaten 12 gündür iade etmek için sizi bekliyorum bana gelmiş 14 gün sonra iade alamıyoruz diye. Ben şu anda kargoya verdim ürünü alın napıyorsanız yapın. Ben paramı iade istiyorum lanet olsun sizden ürün aldığım güne. Koçtaş'tan ürün falan almayın rezillik hırsızlık resmen.

  • Koçtaş Temsilcisi06 Mart 2017

    Merhaba, Talebiniz 3338212 numaralı bildirimle kayda alınarak ilgili birime iletilmiş olup en kısa süre içerisinde tarafınızla irtibata geçilecektir. Koçtaş’ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Koçtaş Müşteri Hizmetleri Tel: 0850 209 50 50 [email protected] www.koctas.com.tr

  • Erdi06 Mart 2017

    Hala cevap yok tam 1 hafta oldu. Bu nasıl en kısa zaman anlamadım. Siz bu şekilde mi ürünlerinizin arkasındasınız. Parayı aldınız ama durum mağduriyete gelince yoksunuz. acil olarak bu durumun çözülmesini istiyorum...

  • Koçtaş Temsilcisi02 Mart 2017

    Merhaba, Talebiniz 3338212 numaralı bildirimle kayda alınarak ilgili birime iletilmiş olup en kısa süre içerisinde tarafınızla irtibata geçilecektir. Koçtaş’ı tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Koçtaş Müşteri Hizmetleri Tel: 0850 209 50 50 [email protected] www.koctas.com.tr

Ziyaretçi Yorumları