Koçtaş İnternet Alışverişi Skandalı!
Koçtaş'tan aradılar ve daha önce iade süreci hiç başlamamış olduğunu söylediler! Müşteri hizmetleri ile en az 5 kez görüşmemiz ve iade sürecinin başladığını telefon kayıtlarından ulaşamıyor musunuz? İade süreci hiç başlatılmadıysa Koçtaş'ın bana gidip sorduğumda verdiğinden bu iade süreci kağıdı nedir? Derhal para iadem yapılsın yoksa gerçekten hukuki süreci başlatmak zorunda kalacağım.
Koçtaş'tan hemen arayıp iade işlemini tamamladılar. İade ücretini yatırdılar. Çok ilgilendiler ve çözüm buldular. Çok teşekkür ediyorum :) Koçtaş'tan alışverişe devam!
04.11.2022 tarihinde Koçtaş internet sitesinde 943,97 TL olan Gazelle marka ütü masasını satın aldım. Acil ütü masasına ihtiyacımız olduğundan iş çıkışı geçip almak ve ParaPuan avantajı olduğu için kocaman yazılmış 30 dakikada mağazadan teslim seçeneğini Yenibosna Koçtaş mağazasını seçtim. Mağazaya gittiğimde beklemem gerektiği söylendi. 1 saat mağazada bekledikten sonra internet satış ürünlerinin depodan geldiğini, bu ürünün depolarında olmadığını ve 30 dakikada teslim ürünü olmadığını söylediler. Mağazada aynı üründen 10 tane gördüğümüzü, bize mağazadaki üründen vermelerini rica ettik, fakat veremeyeceklerini söylediler. Uygulamaya girip baktığımızda küçücük yazılarla 4-6 gün teslimatı görünce sipariş hemen iptal ettik ve başka mağazadan, daha ucuz sıradan bir ütü masası aldık. Aradan geçen zamana rağmen iade parasının yatmadığını görünce Koçtaş müşteri hizmetlerini aradık. Müşteri hizmetleri bizi Yenibosna Koçtaş’a yönlendirdi. Yenibosna Koçtaş’a gittik, onlar da müşteri hizmetlerini arayın dediler. Neredeyse her gün aradık. İade süreci başlamış, iade olunacaktır dendi. Hatta mağazaya gidip sipariş iptaline dair yazı da aldım. Fakat iade olmadı. Daha sonra uygulamaya girip baktığımda ürün teslim edilmiştir yazısını gördüm! Ürünü teslim almadım! Almadığım ürünü ve iade başlattığım ürünü nasıl teslim almış olabilirim? Teslim aldığıma dair bir imza var mı? Kimden ne zaman teslim almışız! Ardından müşteri hizmetleri bizi aradı ve mağazaya inceleme başlatacaklarını söylediler. Fakat hala sonuç yok. Koçtaş gibi güvenilir kurumsal bir firmanın 1 aydır para iadesi yapmaması ve almadığımız ürünü teslim edilmiş olarak gösterilmesi tam bir skandal! Lütfen derhal 943,97 TL ürün iadesinin ücreti yatırılsın ya da teslim almadığım ütü masasını evime yollayın!