Koçtaş İade Sorunu, Bir Türlü İade Kodu Alamıyorum

06.01'ta başlattığım iade sürecim hala devam ediyor, ürünlerin benden iade alınması 18.01'de oldu, onu da hem Koçtaş'ı hem Horoz Lojistik'i defalarca arayarak ancak sağladım, aksi halde asla bilgi verilmiyor. Ürünler 19.01'de Koçtaş deposuna teslim edilmiş, ben bunu Koçtaş'tan değil, Horoz Lojistik'ten öğreniyorum, Koçtaş'tan bir bilgilendirme yok. Müşteri temsilcisinin verdiği bilgi 24 saat içinde iade departmanının iade onayı yaptığı şeklinde, peki bugün ayın 23'ü, iadem onaylandı mı diyorum, hala onay aşamasında diyor. Bu nasıl bir sistem anlamadım. Sisteminiz çok kötü, lütfen gerekli departmanlara iletir misiniz, zamanında bilgilendirilmiyoruz, her seferinde aramak zorunda kalıyorum diyorum müşteri temsilcisi bana yasal haklarınızı kullanmakta serbestsiniz diyor.
Koçtaş'tan kapaklı konsol aldım. 06 Ocak'ta teslim edildi, aynı akşam paketlerden birini açtım, ve her parça hasarlı. Birisinde kaplama yapıştırılmamış kalkıyor, diğerinin üzerinde tükenmez kalemle yazılar var vs. Hemen Koçtaş uygulamasından iade talebinde bulundum. Sistemde iade talebiniz onay bekliyor olarak gözüküyordu ve bir türlü iade kodu gelmiyordu. 7 Ocak CMT ® günü müşteri hizmetlerini aradım, 24-72 saat arasında sürebilir, bekleyin iade kodu verilir dedi. İade talebimle ilgili herhangi bir şey söylemedi, evet talebiniz gözüküyor bekleyin dedi. 10 Ocak Salı günü sabah müşteri hizmetlerini yeniden aradım, bu sefer iade talebi yaparken yüklediğim fotoların aslında yüklenmemiş olduğu, uygulamada teknik bir aksaklık olduğunu söylediler, mesaj olarak iletebilirsiniz dediler. İlettim. Yine Koçtaş'tan herhangi bir dönüş olmadı, konsolların satıcısı firma aradı bana diyor ki hangi parçalarsa gönderelim. Ona da iade etmek istediğimi kesinlikle bu ürünleri kullanmak istemediğimi söyledim. Ardından yeniden Koçtaş müşteri hizmetlerini aradım. İade kodu almak için ne yapmam gerekiyor diye soruyorum yanıt yok, ilgili ekiplerimiz size dönecek deniyor. Tam olarak ne zaman dönecekler acaba diyorum ona da yanıt yok. Sitedeki şikayet mesajım cevap bekliyor olarak gözükmüyor, tamamlanmışların içinde, sanki sorun çözülmüş gibi. Hala cevap bekliyorum.