Koçtaş İade Edilen Ürün 14. Günde Kargoya Verilmiş

Keşke keşke bunu çok çok önce yapmış olsaydınızda gereksiz iş güvü kaynı ve müşteri memnuniyetsizliğine sebebiyet olsaydınız. Koçtaş ada yakışan bu olurdu

Koçtaş'tan çamaşır makinesi almıştım gönderim konusunda çok ağır davranmaları sebebi ile ( stokta var gönderebiliriz demelerine rağmen ) siparişi çok çok uğraşarak iade ettim. Çok hantal sistemde çalışıyorlar. Arayacağız deyip asla aramayan çalışanlar gurubu ile dolular. 10 kez müşteri hizmetlerini aradım hep iade gerçekleşecek ilgili bölüme ilettim size dönecekler deyip bir de numara verip asla bir daha dönmüyorlar 04 Ağustos ta geri iade olan ürünün parası hala iade olmadı. İnternetten iade ettiğimiz ürünler hemen 1-2 gün içinde hep iade olmuştur. Koçtaş'ı anlamakta bu anlamda zorlandım. Buradan sesleniyorum ücretimi lütfen iade edin. Kibarlığımı bozmak istemiyorum. Buradan Koçtaş müdürüne seslemek istiyorum lütfen konuya el atın ve sorunu çözün lütfen

Buradan şikayet yazmama aynı zamanda Koçtaş'ı beş kez aramama rağmen hep haklısınız ilgileniyorum arkadaşlarıma yönlendiriyorum deyip hala tarafıma dönmeyen Koçtaş firmasını Şiddetle kınıyorum. Hala kulakların üzerine yatan hantal insanlar yuvası. Bu kadar aramaya rağmen sorun çözülmez mi? Yazık çok yazık

Nedense bu Koçtaş da yetkili birim ekibi hiçbir şekilde dönmüyor. Buraya yazdıkları cevabı bile unutuyorlar. Artık aramaktan bıktım usandım lanet olsun
Çamaşır makinesi ihtiyacım vardı Koçtaş'ı aradım beğendiğim çamaşır makinesi stokta olup olmadığını hemen gönderip gönderemeyeceğimi sordum. Stokta olduğunu hemen gönderebileceklerini söylediler. Siparişi 30 Temmuz 2020 de verdim. Aradan dört gün geçmesine rağmen hiçbir bilgi alamadım aradığımda da hazırlık aşamasında gibi cevaplar verildi. Ben de ürünü iptal ya da iade etmek istediğimi bildirdim iade edebilirsiniz dediler ve bizim iade talebi oluşturmamız gerekiyor dediler ben de oluşturmalarını söyledim. İade talebi oluşturdular ama internetten siparişlerim sayfasından kontrol ettiğimde siparişimde hiçbir değişiklik olmadığını hep gördüm iade talebi oluşturdular ama internetten siparişlerim sayfasından kontrol ettiğimde siparişimde hiçbir değişiklik olmadığını hep gördüm.
Koçtaş müşteri hizmetlerini aradım defalarca en az on kez ve konuyu tekrar tekrar ilettim iadenin gerçekleşmesi gereksiz yere kargolanmaması gerektiğini. Dokuzuncu günde Beko ® teknik servis randevu için beni aradı bir gün önce de mesaj attı. Beko teknik servis ile bu ürünü iptal ettiğimi ettiğimi yanlışlık olduğunu firmaya. Beko teknik servis ile bu ürünü iptal ettiğimi ettiğimi yanlışlık olduğunu firmaya görüşmesi gerektiğini söyledim. Beko teknik servis de lütfen siz Koçtaş ile görüşün düzeltsinler iptal iade etsinler dedi. Ne kadar vahim değil ki 14. Günde yani 14 Ağustos'ta Koçtaş bana mail attı siparişiniz kargoya verilmiştir diye. Olacak şey değil çok saçma bir iş.
Koçtaş’la uğraşmaktan bıktım bu kadar hantal bir sistem bu kadar hantal bir şirket. Şirketin yöneticisi derhal değişmeli bu zihniyette olan bir yönetici bir şekilde başarıya kavuşturması bugün olamaz. İade edilmiş ürünü paketleyip fatura kesip kargoya teslim edecek ve işlemleri yapacak kadar boş zamanı olan yöneticinin derhal istifa etmesi gerekir. Bir de bu dönemde iş gücünün çok önemli olduğu bir dönemde şirket çalışanlarının iade edilmiş ürünü kargolamaya çalışması kadar saçma bir şey olamaz. Bir kez daha Koçtaş'tan alışveriş yapar mıyım asla. Daha bu sabah görüştüm müşteri hizmetleri ile şikayetimi dile getirdim. Şu anda bana söyledikleri kargo kapıya gelirse kabul etmeyin geri çevirin. İşte Koçtaş profesyonelliği bu. Yazık yazık çok yazık. Umarım Koçtaş'ın müdürü bu şikayetimi görür okur.