Koçtaş ile ilgili
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Koçtaş Erbauer Garanti Süresi Yanıltması

Ruşen 10 Mart 2021 12:55

Erbauer ürünlerinde 5 yıl diye yazılan garanti 2 yıl çıkıyor. İnternet sitesinde yıl garanti veriyoruz diye yazmışlar ona güvenerek alıyoruz eve ® gelince bakıyorum kutuda ve garanti belgesinde 2 yıl garanti yazıyor. Bu nasıl bir yanıltma yöntemi. Ben 2 yıl sonra gideceğim garanti 2 yıl garantiniz bitmiş diyecekler ama 5 yıl diye reklam yapıyorlar.

Koçtaş Logo
Koçtaş10 Mart 2021 12:58

12 Kasım 2022

Koçtaş, Kendi Garanti Şartlarını İhlal Ediyor.

25.04.2022 tarihinde Koçtaş M1 Merkez Adana AVM'den aldığım erbauer ECD18-Li-2 model akülü darbeli matkap, aynı yılın 8. Ayında arızalandı. Koçtaş'ın kendi garanti kitapçığında yazan maddelere göre tüketiciye: a- Sözleşmeden Dönme, (Malı iade ederek ödenen ücretin geri alınması) b- Satış bedelind...

30 Nisan

Koçtaş Erbauer El Frezesi

Erbauer el frezesi aldım. Bir ay kullandım. Mesai bitimine kadar hiçbir şeyi yoktu. Ertesi gün mesai başında çalıştırmaya çalıştım. Hiç çalışmadı. Makine çok güçlü ama daha yeni bir makinenin bu kadar arıza yapması çok ilginç. Servisten cevap bekliyorum. Profesyonel üreticiyim. Bekliyorum

1 Yorum

Ruşen

Koçtaş benimle iletişime geçti. Firma tarafından 2 Koçtaş tarafından 3 yıl olmak üzere toplam 5 yıl garanti olduğunu belirttiler. Eğer aksine bir mağduriyet yaşarsam burayı güncelleyeceğim şimdilik bir sorun yok