Koçtaş ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Mert sonuçtan hiç memnun değil

Mert 23 Mart 16:05

Koçtaş'tan klozet rezervuar sipariş verdim. Ürünün internet sitesindeki foto ve modeline göre sipariş. Vermeme rağmen Koçtaş ürünü hatalı göndermiştir. Aynı gün iade talebi açtım. Aradan 3-4 gün geçti gelen giden yok. Koçtaş çağrı merkezi aradım. 10 gün içinde gecek dediler ama SMS'te 7 gün yazıyor. 10 gün doldu yine aradım bu sefer 10 iş günü dediler. Yine bekledim. Bugünde 10 iş gününün dolduğu gün yine aradım. Kayıt açıyoruz en kısa süre içerisinde bilgi vereceğiz diyorlar.

2 hafta oldu bit DHL Kargo ® gelip iade alacak. Koskoca Koçtaş bir kargo iadesi bile alamayıp insanların parasını ve zamanını çalışıyor.

İlk izin günümde önce Tüketici Hakem Heyeti'ne ardından da 2 haftadır para iademi yapmayıp beni zamanımı ve paramı aldığınız için tazminat davası açacağım. Artık tazminat davaları Moda oldu. Ben ikinci tazminat dava mı açacağız. Ben değil DHL ® adlı kargo firması ve Koçtaş adlı firma düşünsün.

Koçtaş Logo
Koçtaş23 Mart 16:13
Mert23 Mart 16:18

Yazık standart bir sorunmuş gibi standart cevap veriyorsunuz yine Cumaya kadar paramı. İadesini istiyorum. Tüketici Hakem Heyeti (Pendik-Tavşantepe) gidip şikayet edeceğim. Ve tazminat davaları ile zengin olanlar kadar olmasa da bir de tazminat davası açacağım.

Mert26 Mart 02:24
Koçtaş-DHL İadem Gelip Alınmıyor

Ürün aldığım gün hatalı geldi ve hemen aynı gün iade talebi açtım 11 gün sonra kargo gelip ürünü teslim aldı ama hala ekteki görüntüde olduğu gibi kargo teslim alınacak şeklinde sisteminizde gözüküyor ürün iadesi başlattığım günden bugüne kadar 16 gün geçti ürünün size ulaşması kaç gün sürecek kim bilir kontrol edilmesi kaç gün sürecek kim bilir tutar iadesi ne zaman yapılacak insanları mağdur etmekten bıkmadınız mı önümüzdeki hafta cuma günü tutar iadesi yapılmazsa Tüketici Hakem Heyeti'ne gidip şikayet edeceğim ve tutarımı gasp ettiğimiz için tazminat davası açacağım insanların paralarını 3 lira da olsa milyon da olsa gasp edemezsiniz haklarıma sonuna kadar arayacağım tazminat davaları zaten Moda oldu açtığım diğer davaların arasına Bu da eklenmiş olacak cumaya kadar tutar iadesi yapılmazsa gerekli aksiyonları alacağım

Mert26 Mart 16:37
Koçtaş-DHL İadem Gelip Alınmıyor

Şuna CİMER'e de ekteki gibi kayıt açtım. Önümüzdeki cumada tutar iadesi olmaz ise Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım ve ayrı olarak tazminat davası açacağım

7 saat önce

Koçtaş Para Alınıyor Ürün Gelmiyor Yazık

Sipariş No 1032289843 23.05.2023 12:23 yatak aldık. Pişman olduk. Para alındı ama ürün bir türlü kargoya verilmiyor. Sürekli tamam deniyor ama ne gelen var ne de arayan Yıllardır alışveriş yaptığımız güvenilir büyük bir firmanın bu hale geldiğine inanamıyorum silkelen ve kendine gel ürünü artık yoll...

11 saat önce

Koçtaş'ın Hazır Olan Ürünü Lütfedip Kargoya Verememesi

Koçtaş internet sitesi üzerinden 25 ve 26 Mayıs tarihlerinde 2 adet satıcısının Avonni Avize Dünyası olduğu avize satın aldım. Ürünlerin tahmini kargoya veriliş tarihleri 29 ve 31 Mayıs olmasına rağmen 8 Haziran tarihinde dahi hala sipariş durumu 'alındı' olarak görüntülenmektedir. Bu süre zarfında ...

Koçtaş'ın Hazır Olan Ürünü Lütfedip Kargoya Verememesi
1 gün önce

Koçtaş Online Satış Müşteriyi Mağdur Ediyor

Büyük ve güvenilir olarak düşündüğüm Koçtaş https://www.koctas.com.tr/ dan 26.05.2023 tarihinde en geç 02.06.2023 de kargoya verilecek ibaresine güvenerek bahçe yemek masası takımı aldım. Kargoya verilme süresi geçtikten bir süre sonra ulaşmaya çalıştım fakat telefonla iletişim kurmak imkansızdı. Si...

1 Yorum

Aslı
Aslı

Koçtaş’la ben de aynı sorunu yaşıyorum 6 aydır ürünün iadesini gerçekleştiremediler, sonunda iade kabul edildi. 1 aydır da ücret iadesi bekliyorum.