Gul sonuçtan çok memnun

16 Haziran 2023 22:00
Gul
Gul
16 Haziran 2023 13:37

Koçtaş tarafından uğradığım. Mağduriyetten çok sıkıldım. İki ay oldu bir komodini alamadım paramla rezillik yaşattı Koçtaş bana. İademin evden alınması şikayetle oldu. Evden alındı yine şikayet ediyorum Ne kendilerine ulaştı ne bana bilgi verildi ne iade ücretimi alabildim ne yeni mobilya alabildim. Ben koskoca. Koçtaş in ya da bağlı olduğu lojistik firmasının keyfini beklemek zorunda değilim. Rezil etti beni Koçtaş ‘ta çalıştığı lojiktik firması da

17 Haziran 2023 11:26 (Şikayetten 13 saat sonra)

Merhaba Gül Hanım, Geri bildiriminizi yetkili ekibimize ileterek takip sürecini başlattık. En kısa süre içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2025 17:25
Fulya sonuçtan çok memnun

Koçtaş’ta Supreme Wool Yatak Siparişimin Gönderilmemesi Ve Sistemsel Yanıltıcı İşlemler

22 Mart 15:22
"Şikayet var ' a yazdıktan hemen sonra Koçtaş Medya departmanı tarafından arandım ve bu sefer işini düzgün yapan birine, iletişimi daha gerçekçi biriyle karşılaştım, firma ile irtibata geçeceklerini söylediler, 2 gün sonra Lowa yatak ın bağlı bulunduğu Doğanlar Mobilya dan yine iletişimi iyi mantıklı bir kişiyle görüştüm ve olayı benden dinlemek istediklerini söylediler, burada yazdıklarımı aktardım, sorunu anladıklarını ve kargonun hemen yola çıkacağını söylediler, dedikleri gibi de ertesi gün kargo çıktı ve bana teslim edildi. Bu platforma, sonunda akıllı mantıklı kişilerle görüşmeme vesile oldukları ve çözüm oluşturulmasına olanak yarattığı için teşekkürler."