Koçtaş Bir Daha Asla!
310görüntüleme

En kısa süre içerisinde iletişime geçmekten bahsedip, üzerine 4 gün geçmiş ve hala bana bir dönüş olmamıştır. Acil kavramının sözlük anlamı için sizi TDK'ya yönlendiriyorum.

Koçtaş hakkında buradan inceleme yapan tüketiciler varsa, sakın KOÇTAŞ'dan alışveriş yapmayın. Sorumsuz, lakayıt, takip sistemi sıfır, müşteriye değer vermeyen, robotik çağrı merkezi çalışanları dışında hiçbir üst yetkiliye ulaşamadığınız, vizyonsuz bir tek hücreli oluşum.
14 Kasım tarihinde satın aldığım 101 ®3192998 numaralı siparişimi, 2-3 gün içinde teslim edilir denilerek, 17 Kasım tarihinde kargoya verildi mesajı geldikten sonra belirtilen tarihte gönderilmemiştir. Nakliye işleminde yaşadığım gecikmeyi montaj hizmetinde de yaşadım. Kasım ayı bitip Aralık ayına geldiğimizde 02:12.2020 tarihinde geldiklerinde, montaj ekibi üzerinde ayakkabı izi olan paketi açtıklarında hasarlı parçalar tespit ederek, Koçtaş'tan size geri dönüş yapılacak denildi. Tabii ki dönülmedi. 03.12 tarihinde aradığımda, acil olduğunu firma tarafından 2 kere mağdur edildiğimi belirttim. Not alındı ancak bugün (04.12) tarihinde de dönüş yapılmadı. Tekrar ben geri dönmek durumunda kaldım. 5 iş günü içinde geri dönüp bilgi vereceklerini söylediler.
Şimdi öncelikle pandemidendir şudur budur bahanelerinin arkasına sığınmayın. Zira ürünü satın aldığımızda vaka sayıları bu kadar artmamış ve dolayısıyla yoğunluğunuzun çok fazla olamayacağı günlerdi. Hı eğer yoğunsanız bunu müşteriye ürünü satın alırken söylemeniz gerekir.
Bir daha asla sizden ürün almayacağımı ve müşteriye geri dönüşünüz olmadığı için berbat bir iletişim yönteminiz olduğunu belirtmek isterim.
Kargo ve montaj hizmetleri için anlaştığınız şirketlerde en az sizin kadar kötü ve profesyonel değil.
Acil olarak mağduriyetimin giderilmesini ve gerekirse iade ya da hasarlı ürün tedarik edilerek montajımın yapılmasını talep ediyorum.
Pandemi döneminde 1 ay evde bir koli yığını bekletmek durumunda bıraktığınız için çok teşekkürler. Tekrar tekrar eve ® montaj hizmeti için eleman gelecek olması da cabası. Şikayetimle ilgili derhal geri dönüş bekliyorum.