İzmit Koçtaş Şubesinde Klima Satın Alma Süreci

12 Haziran 20:51

Koçtaş İzmit Yahya Kaptan şubesinden 04.06.2024 tarihinde Grundig marka klima aldım. Faturaların fotokopisini ve telefon numaramı aldılar. Klimayı kendim almak istedim ama servisle irtibat kuracaklarını, servisin kendilerinden alıp tarafıma montaj için getirileceğini söylediler. 12.06.2024 (bugün) tarihinde montaj için randevu alınmış. Bugün Grundig servisi klimayı almaya gittiklerinde kendilerinde fatura olmadığını, ürünü teslim edemeyeceklerini söylemişler. Servis benimle iletişim kurup montaj yapamayacaklarını, ürünü vermediklerini söyledi. Montaj saatimi de başka birisine verdiler. Koçtaş'ı aradığımda, satış yapan arkadaşın faturayı kaybettiğini, bu yüzden ürünü teslim edemeyeceklerini söylediler. Yani kısaca, 1 hafta bu sıcaklarda bekledikten sonra klima kurulmadı. Neden Koçtaş firması faturayı kaybetti ve Grundig servisi de anında başka birisine kurulum saatimi verdi? Bakalım klimamız evimize geldi (yoğun telefon trafiğinden sonra), servisimiz 13.06.2024 tarihinde kurulacak demişler. Bakalım, ben ümitsizim ama.

13 Haziran 17:47

Arçelik Grundig servisi 20.06.2024 tarihine montaj zamanı verdi ayın 4 ünde alındı 16 gün sonra kurulacak bu sıcaklarda benim hatam olmadığı halde iki haftadan fazla kurulum bekliyorum evde 8 aylık bir bebek ve özel bir çocuğum var Koçtaş ve Grundig servisi sağ olsun bundan sonra ne Koçtaş'a girerim ne Arçelik Grundig alırım.

13 Haziran 09:21 (Şikayetten 12 saat sonra)

Merhaba Mustafa Hulusi Bey, Geri bildiriminizi mağazamıza ileterek takip sürecini başlattık. 2 iş günü içerisinde sizinle iletişime geçerek son durum bilgisini ileteceğiz. Saygılarımızla, Koçtaş Çözüm Merkezi

Koçtaş Montajı Yapılmayan Ürünün Arkasın Da Durmayan. Failin Airfel

Fatma