Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kocaeli Belediyesi Anne Bebek Bakım Çantası Memnuniyetsizliği

16 Ağustos 2023 12:43

Başvurduğum üzere Bugün Kocaeli belediyesinin anne bebek bakım çantasına getirdiler. Getiren hemşire çok ilgili ve alakalıydı onun için ayrıca teşekkür ediyorum fakat çoğu kişiye ve YouTube'da Kocaeli belediyesinin uyguladığı bu tarifede yeni doğan kıyafeti battaniyesi ve benzeri şeylerin de olduğu videoda görüntülenmekte fakat bize gelen de sadece ıslak mendil bez benzeri şeyler var. Sırf haberlerde konu olmak için getirdiğiniz şeyleri çok fazla göstermişsiniz ama sonuç hüsran. Şikayetim kala alınıp ilgilenebilir mi bilmem.

Engin sonuçtan hiç memnun değil

Nizami Cedit Caddesi’nde Yağmur Suyu Birikmesi Yaya Ve Araçları Tehlikeye Atıyor

31 Mart 19:13
nizami-cedit-caddesinde-yagmur-suyu-birikmesi-yaya-ve-araclari-tehlikeye-atiyor-3.jpg

Kocaeli Belediyesi Hoşgeldin Bebek Ve 41 Kart Süt Parası Yatırılmadı Hediyeler Teslim Edilmedi

24 Şubat 23:29