Ali sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Güneşlik Kırıldı

Ali
27 Şubat 2023 09:28

2018 model Sportage aracım var, aracımın hem şoför hem de yolcu tarafındaki güneşliği kırıldı, Aydın Söke servise gittim sizin kullanıcı dediler, Ben güneşliği açarken güneşliğin plastik akşamı kırıldı ve güneşlik sarkık duruyor Sportage aracımı sivil olarak sadece ailem için kullanıyorum ve kilometre si daha 70 binde ve güneşlikleri kırıldı, Kuşadası'nda 4 tane 2016 model ticari takside çalışan Fiat Doblo aracım var bu araçların güneşlikleri aynı Sportage modeli gibi ve hiçbiri kırılmadı, demek ki olay kullanıcı hatası değil üretim hatası. Bunu buradan size bildiriyorum ki belki yardımcı olursunuz, sizden gelecek cevaba göre her platformda sesimi duyurmaya çalışacağım. Aracın garanti süresi hâlâ devam ediyor. Teşekkür ederim.

27 Şubat 2023 10:33 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

Ali
02 Mart 2023 09:35

Kullanıcı hatası dediniz ve hiçbir çözüme kavuşturulmadı, bir güneşlik nasıl olur da kullanıcı hatası sebebi ile kırılır lütfen açıklar mısınız?

Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage'da Kavrama Sorunu Ve Yetersiz İyi Niyet Garantisi

22 Mayıs 19:49

Kia Sportage'da Tekrarlayan Kronik Arıza Ve Garanti Sorunu

Cemal
05 Kasım 14:23
Alpaslan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage'ta Kronik Titreme Sorunu Ve Mağduriyet

Alpaslan