Yunus sonuçtan hiç memnun değil

12 Haziran 2023 10:56

Merhaba,
2012 model Kia proceed aracımında ön havalandırma bölgesinde torpido kalkması meydana geldi. Kia Türkiye daha önceden bülten yayınlandığını ücretsiz değişim yapıldığını şu an ücretli olduğunu belirttiler. Ancak kronik yaşanan bu sorunun belli bir tarihi kapsamasını anlamlandıramadım. Ücretsiz değişiminin yapılmasını talep ediyorum.

12 Haziran 2023 11:43 (Şikayetten 47 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Başvuru kaydınız oluşturulmuş ve ilgili birimlere iletilmiştir. Başvurunuzla ilgili olarak Müşteri İlişkileri Yetkilimiz sizinle en kısa sürede irtibata geçecektir. Saygılarımızla.

12 Haziran 2023 16:15

Merhaba, Zaten belirttiğiniz numaradan arandıktan sonra aldığım yanıt sonucunda buradan da şikayette bulundum. Bülten yayınlandığında ücretsiz değişim sağlamışsınız. Herkeste olan sorunu yaşıyorum. Biz bültenimi takip edeceğiz. Belirli bir dönemi kapsamaması gerekiyor. Aksi takdirde bir daha Kia ne kullanırım ne de tavsiye ederim. Durumu yöneticilerinizle değerlendirip yapıcı olmanızı umuyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağım. Üretim hatası kaynaklı bu durumu tüketiciye yıkamazsınız.

Deniz
24 Aralık 2024 12:32
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Kia Ceed Torpido Çatlaması İçin Ücretsiz Değişim Talebi

17 Haziran 2025 11:06
Kia Ceed Torpido Çatlaması İçin Ücretsiz Değişim Talebi
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

Kia Ceed Torpido Göğüs Kabarması

Ozan
14 Ekim 2023 18:03

Erdem
22 Eylül 2023 18:36
Kia Ceed Konsol Kalkması Torpido Şişmesi
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Kia Sportage Torpido Çatlağı: Kronik Sorun Ve Garanti Mağduriyeti

Emre