Merhaba, Kelebek Mobilya Modoko'dan 25 Aralık'ta genç odası takımı siparişi verdim. Siparişin 45 gün içerisinde geleceğini bildirdiler. Biz de onayladık, 45 gün geçti, 90 gün geçti. Puf'unuz hazır değil dediler, getirmediler. Pufu sonra getirin dedik, kabul etmediler ve 105 günün sonunda genç odası geldi ama puf gelmedi, eksik parçalar geldi, bazalı yatak ölçüsü büyük geldi, dolabın aynası hiçbir müdahale olmadan düştü ve kırıldı. Durumu bildirdik, puf 2 için 2 hafta sonraya gün verdiler, gelmedi. Aradık, laf çevirip durdular, sonra tekrar aradım, 25 Mayıs dediler. Yani siparişimden tam 5 ay sonra tamamlanacak inşallah. Kırılan ayna ve eksik parçalar, bazada kırılan güvenlik ve taşıma parçası için servis 2 hafta sonra geldi, parça gerek bazanın tekrar kurulması gerek denilerek bir şey yapılmadan gelir derseniz dönmüştür. Yani alıp alacağımıza pişman olduk. Bana firma ne yaparsa iyi gelir derseniz, bütün ürünleri alıp ücretimi iade ederlerse iyi gelir artık. Şikayet sonucu tarafımız aranmış olup, verdikleri tarihlerde gelmediler. Ne eksik parça getirildi, ne teknik servis geldi uzatıp duruyorlar. Kelebek Mobilya el değiştirince ne kalite kalmış ne hizmet.
0 Yorum