28 Eylül

Mağduriyetimin giderilmesine ve paramın geri iadesini talep ediyorum ve en kısa zamanda bana dönüş yapılmasını rica ederim.

16.07.2023 tarihinde Kelebek Mobilya Çekmeköy madenler şubesinden mağaza müdürü m***bey ile sözleşmemiz yapıldı. Yatak odası takımı için. Sözleşmede en geç 31.08.2023 tarihinde teslim edileceği beyan edilmiştir. Fakat ürünlerim hala teslim edilmedi ve bu konu hakkında hiçbir şekilde bana bilgisi verilmedi. Nişanlım ürünler teslim edilmedi diye, mağazayı aradı yetkili kişi ile görüşmek için yetkili kişi yok dediler. Daha sonra 15 dakika içinde mağazaya ben uğruyorum tüm yetkili kişiler orada ve bize neden yalan söylüyorsunuz dedim.

Ürünleri size teslim edemedik. Sözleşmeyi feshedelim dedi mert bey bana, size mahcup olduk. Yatak, baza ve başlık elimizde hazır onu teslim edelim. 5 kapaklı dolap ®, 2 komodin, ayna ve makyaj masasının parasını iade edelim IBAN bilgilerinizi yollayın muhasebecimiz sizinle iletisine geçecektir dedi. Bu konuşma 26.09.2023 salı saat 16:00 saatleri arasında gerçekleşti.

Benim düğünüm 22 Ekim 2023 tarihindedir. Maddi manevi her türlü mağdur edildim. Bugün sabah mağazayı arıyorum telefonlarım açılmadı ve babam mağazaya gitti iade gerçekleşecek diye. Sonrasında beni tekrar arıyorlar iade işleminizi gerçekleştiremiyoruz genel müdürlük onaylamadı onun insaniyetin de her şey dediler. Beni sürekli farklı numaraları yönlendirdiler destek hat tarafına şikayet kaydı oluşturdum. Temmuz ayında aldığım ürünlerin fiyat değeri ile bugünkü değerleri aynı olmadığı için zaten mağdur edildim, iade edilecek tutarın üzerine zaten ben ekleme yapacağım. Sizin gibi yıllardır güvenilir bir firmayı seçtim. Böyle bir kurumsal ile karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim.

Ayrıca mağaza çalışanı bana biz sizin tarafındayız, Tüketici Hakları'na kadar başvurmamı söyledi bilginize

04 Ekim 00:32

Sesimi duyunnnnnn!

04 Ekim 00:32

Maddi manevi her türlü mağdur edildim. Bugün sabah mağazayı arıyorum telefonlarım açılmadı ve babam mağazaya gitti iade gerçekleşcrk diye. Sonrasında beni tekrar arıyorlar iade işleminizi gerçekleştiremiyoruz genel müdürlük onaylamadı onun insafiyetin de her şey dediler. Beni sürekli farklı numaraları yönlendirdiler destek hat tarafına şikayet kaydı oluşturdum. Temmuz ayında aldığım ürünlerin fiyat değeri ile bugünkü değerleri aynı olmadığı için z zaten mağdur edildim iade edilecek tutarın üzerine zaten ben ekleme yapacağım. Sizin gibi yıllardır güvenilir bir firmayı seçtim seçtim böyle bir kurumsal ile karşılaşacağımı hiç düşünmemiştim.

Ayrıca mağaza çalışanı bana biz sizin tarafındayız Tüketici Hakları'na kadar başvurmamı söyledi bilginize

04 Ekim 00:24

Hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmıyor. Çekmeköy madenler şubesi mert bey! Tam bir hayal kırıklığıdır.

Parayı peşin aldılar ürünler yok 15.07.2023 temmuz ayında sözleşme yapıldı 31.08.2023 ürünler teslim edilecekti. Ürünler yok!

Sözleşme sözel olarak feshetti sonra vazgeçtiler. Maddi manevi mağdurum. Para iadem gerçekleşmiyor

çözüm yolu yok parayı geri vermiyorlar CİMER'e her gün yazıyorum. Bu işin peşini bırakmıyorum

04 Ekim 00:20

İstanbul Anadolu yakası Çekmeköy Kelebek Mobilya'dan 2023 temmuz ayında aldığımız parasını ödediğimiz yatak odası takımı vs mobilyalar teslim olmuyor her gün değişik oyalama taktikleri ile mağdur ediyor. Ağustos teslimi olan olacaktı üretilmemiş ve ne zaman üretileceği teslim tarihi yok iade yok para yok aman bu firmaya bulaşmamanızı tavsiye ediyor uğramayın. Kesinlikle şikayetim var üzerinden de değerlendirmeleri görebilirsiniz. Çözüme gitmek için hiçbir alternatif üretilmiyor.

Ek
Ek
02 Ekim 01:50

Hiçbir bilgi vermeyen sözünde durmayan bir firma! Kriz müşterisi olarak adlandırmışlar beni de. Paramı peşin ödedim kriz müşterisi oldum! Sizlere güvenerek aldığım ürünlerde hayal kırıklığı yaşıyorum. Çok mağdur edildim bu konuda. 31.08.2023 teslim edilmesi gereken yatak odası hala üretimde ve ne zaman geleceği belli değil bu nasıl planlama akışıdır

02 Ekim 01:48

Hayatımın en büyük hatası Çekmeköy Kelebek Mobilya mağaza müdürü mert bey!

02 Ekim 01:47

Hiçbir gelişme olmadı. Çözüm yoluna gidilmiyor. 2 aydır ürünler teslim edilmedi. 2 hafta sonra evleniyorum yatak odası yok. Sözleşmeyi feshediyorlar para iadesi vereceğiz deyip sürekli karar değiştiriyorlar. Asla güvenilir bir marka değil markayıda geçtim müşterilere yaklaşımları güvenilir değil. Kurumsal bir firma olarak görünüyor ama değil

Kelebek Mobilya Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 38 dk 5 sn
Kelebek Mobilya Logo
29 Eylül 00:00
04 Ekim 00:17
Kelebek Mobilya Ürünler Teslim Edilmedi, Paramı İade Etmiyorlar

Temmuz ayından beri ürünler yollanmıyor. Parayı peşin aldınız ürünler yok. Hiçbir çözüme gitmeyip her gün farklı taktikler ile geçiştiriyorsunuz Çekmeköy madenler şubesi mert beye kimse alışveriş yapmamasını söylemek isterim. Oyalıyorlar sürekli.

Kelebek Mobilya Etik Olmayan Satış Sureci Ve Mağazanın İlgisizliği

Hızır
1 hafta önce

Merhaba; Kelebek Mobilya Küçükyalı Şubesin den 21 Ekim de Angelic Marka bir Konsol siparişi verdim. Mağaza satış ekibi, urunu satarken "ay sonu her ürüne zam gelecek" gibi yanıltıcı bilgi vererek urunu bize sattı. Bunun dışında ayrıca; fiyatları güncelliyoruz diyerek de bu beyanını devam ettirdi. A...

Tuğba
3 hafta önce

Kelebek Mobilya Maltepe İstanbul şubesinden 10.08.2023 tarihinde yatak odası ve genç odası siparişi vererek ödemesini gerçekleştirdik. Siparişler verilirken, sevkıyata hazır olduğuna dair ekran görüntüleri tarafımıza iletildi. Mobilyalar 28 Ekim tarihinde geldi. Ancak, genç odasının dolabının üst kı...

Kelebek Mobilya Mobilya Üretimi Bitmiyor

Naz
3 hafta önce

31.08.2023 tarihinde Ankara Kentpark Kelebek Mobilya'dan bir yatak odası takımı ve Hardy yemek odası takımı aldık, alırken üretim süreci maksimum 45 gün ama 25 günü geçmiyor dediler, bugün hala yemek odası takımı fabrikada üretimde gözüküyor ve teslimat yapılmıyor, yemek odası üretilmediği için yata...

Kelebek Mobilya, Teknik Destek Vermiyor. İlgisiz!

Harun
22 Ekim
"Bir şekilde, bu şikayetten sonra irtibat kuruldu ve destek sağlandı. Sağlanan destek için teşekkürler. Ancak yine de organizasyon ve planlama bakımından ciddi sıkıntılar olduğunu hatırlatmak isterim."

Kelebek Mobilya, 5 Ayı Geçti, Ürünlerim Ne Zaman Teslim Edilecek?

Hakan
16 Ekim

İstanbul Pendik Kelebek&Doğtaş bayiisi İstanbul Mobilya'dan 14 Mayıs 2023'te Giona koltuk takımı (3+2+1), Vanensi Zigon Sehpa Seti ve teşhirden Louisa Yatak Odası Dolabı (6 kapılı) aldım. Aldığım ürünlerin parasını da aynı gün peşin olarak ödedim. Özellikle teşhirden aldığım yatak odası dolabının ek...

0 Yorum

Kelebek Mobilya Şikayetvar üye markasıdır