Kelebek Mobilya Ürün Teslim Süresi
464görüntüleme

Eğer söylenen tarihte ürünlerin çıkışı yapılmazsa avukatıma vereceğim çözüm ekibinşz zahmet edip ulaşmaya çalışmadı bile
Kelebek Mobilya site üzerinden online alışveriş yaptım çocuk odası için30 eylül tarihinde yasal süreleri dolmasına rağmen ürünlerimi göndermiyorlar. Göndermedikleri gibi de teslim süresini sürekli ileri tarihlere atıyorlar bu zamana kadar yazmadım pandemi var deyip anlayışla karşıladım ama bu iş anlayışın dışına çıktı sözleşmemi iptal edin madem paramı iade edin. Diyorum telefondaki arkadaş yorum yapamıyor mağduriyetimin giderilmesini en kısa sürede bekliyorum. Sipariş numaram (455 diye yazıyor faturada )
Ürünlerimi sabırla bekledim aylar geçti anlayış gösterdim bitti dediler sevkiyat bekliyorum bugün arıyorum hala üretimde olan ürünler var diyorlar 4 parça ürün zaten kesinlikle adam kandırıyorlar paramı iade istiyorum dönüş yapın diyorum kimse dönmüyor paramı gasp ettiler ürünlerimide göndermiyorlar 3 ay oldu