18 Aralık 2015

Kelebek Mobilya Kumaşta Yırtılmalar Oldu!

Kelebek Mobilya'dan Ocak 2015 tarihinde köşe takımı aldım daha kullanmaya başlayalı 1 ay olduğunda kumaşta yırtılmalar başladı. Kumaş değişikliği yapıldı fakat değiştikten bir süre sonra tekrar yırtıldı ve buna ek süngerde sarkmalar ve alt kasada ayrılma oldu. Bu yüzden koltuğu lütfen benden alın ben başka koltuk takımı istiyorum. Sizlere güvenerek aldım gereken yerleri aradım sonuç alamadım güvenimizi boşa çıkarmayın. Lütfen gerekeni en kısa sürede de yaparsanız sevinirim.

Zahide 373 Okunma

Cevaplar

  • Zahide 26 Aralık 2015

    şimdi Kelebek Mobilya çalışanları bugün bana geri dönüş yaptınız ve ürün değişimi olmayacak dediniz neye göre dediniz bilmiyorum çünkü benim servisim senin ürünün ayıplı değişime gidilmesi lazım diyor bu bir. ikincisi bana ürünü satan Adana bölgesi geldi gördü sen haklısın ürün ayıplı değişime gidilmesi gerekir diyor siz daha ürünü görmeden neye göre hayır diyorsunuz. bize güvenin derken güven anlayışınız bu mu. gerekeni yapmanızı istiyorum lütfen gereken özveriyi de göstermenizi bekliyorum.

  • Zahide 24 Aralık 2015

    Fatih bey daha çok bekletecek misiniz bizler bilinçsiz tüketici değiliz lütfen geri döneceğiz deyip dönmeyenlerden olmayın bizler para verip en iyi malı almaya çalışıyoruz sizde güvencenizin arkasında durup bir an önce çözüme kavuşturun sorunlarımızı bizde ona göre gerek hukuki fark etmez başımızın çaresine bakalım

  • Zahide 22 Aralık 2015

    Ben Şubat 2015 de Kelebek Mobilya Adana şubesinden köşe takımı aldım. 1 ay kullandım kumaşında yırtılmalar oldu. Kumaş değişimi yapıldı. Fakat değişimden 1 ay sonra yine yırtılmalar oldu buna ek süngerde sarkmalar ve alt kasasında ayrılmalar oldu. Ben daha 1 yıl olmadan bu kadar sorun yaşadığım bir ürünü istemiyorum. Size güvenerek aldım satarken bir sorun olduğunda gereken her şeyi yaparız dediniz bizde dışarıda daha ucuzu varken iki kat daha fazla para verip sizden ürünü aldık. Ben şimdi bu ürünü kesinlikle istemiyorum. Gerekeni yapacağınızı düşünüyorum. En kısa zamanda da geri dönerseniz sevinirim.

  • Zahide 21 Aralık 2015

    Ben Kelebek Mobilya'dan Ocak 2015 tarihinde köşe takımı aldım daha kullanmaya başlayalı 1 ay olduğunda kumaşta yırtılmalar başladı kumaş değişikliği yapıldı fakat değiştikten bir süre sonra tekrar yırtıldı ve buna ek süngerde sarkmalar ve alt kasada ayrılma oldu bu yüzden koltuğu lütfen benden alın ben başka koltuk takımı istiyorum sizlere güvenerek aldım gereken yerleri aradım sonuç alamadım güvenimizi boşa çıkarmayın lütfen gerekeni en kısa surede deyaparsaniz sevinirim

  • Zahide 19 Aralık 2015

    Ben Kelebek Mobilya'dan Ocak 2015 tarihinde köşe takımı aldım daha kullanmaya başlayalı 1 ay olduğunda kumaşta yırtılmalar başladı kumaş değişikliği yapıldı fakat değiştikten bir süre sonra tekrar yırtıldı ve buna ek süngerde sarkmalar ve alt kasada ayrılma oldu bu yüzden koltuğu lütfen benden alın ben başka koltuk takımı istiyorum sizlere güvenerek aldım gereken yerleri aradım sonuç alamadım güvenimizi boşa çıkarmayın lütfen gerekeni en kısa surede deyapmanizi istiyorum

  • Zahide 19 Aralık 2015

    Ben Kelebek Mobilya'dan Ocak 2015 tarihinde köşe takımı aldım daha kullanmaya başlayalı 1 ay olduğunda kumaşta yırtılmalar başladı kumaş değişikliği yapıldı fakat değiştikten bir süre sonra tekrar yırtıldı ve buna ek süngerde sarkmalar ve alt kasada ayrılma oldu bu yüzden koltuğu lütfen benden alın ben başka koltuk takımı istiyorum sizlere güvenerek aldım gereken yerleri aradım sonuç alamadım güvenimizi boşa çıkarmayın lütfen gerekeni en kısa surede deyaparsaniz sevinirim

  • Kelebek Mobilya Müşteri Temsilcisi18 Aralık 2015

    Sayın Zahide Ertem Ö. ; Yaşadığınız olumsuzluktan dolayı üzgünüz. Başvurunuzla ilgili olarak özel müşteri danışmanımız Fatih ULUKIR sizinle irtibata geçecektir. Şikayetinizi teşekküre dönüştürmek için elimizden geleni yapacağız. Saygılarımızla, Kelebek İletişim Merkezi 444 1805

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön