Kayra Plus Telefonumu Göndermediler!

02 Haziran

Kayra Plus'tan cimri.com üzerinden Note 11 Plus aldım bir ay sonra bana mesaj geldi. Size gönderilen ürün yenilenmiş garantisiz yurt dışı ürünü diye ve beni çok mağdur ettiler. Değişim yapmak için önce benden telefonu göndermemi istediler gönderdim yeni telefonu göndermediler. Kendilerinin hatasını bana yıktılar. Hemen arıyorum ama açan yok, muhatap yok.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Point Teknik Servis Kayraplus Ortaklığı

1 hafta önce

Kayraplus sahiplerinin açtığı bir teknik servis arkadaşlar hakkımızı satışta yiyip kendilerini temize çekmişler sözde hakkımı orada da arayacağım. Point teknik serviside savcılığa şikayete gideceğim çünkü akladılar sözüm ona paraları Point teknik servis ve Kayraplus aynı kişiler

Kayra Plus Mağduriyeti!

1 hafta önce

Kayra Plus firmasından cimri.com.tr üzerinden aldığım telefonum adresi yurt dışı kayıtlı olması nedeniyle geri istendi. O gün bu gündür ne ulaşan var ne de para iadesi. Bankaya itirazda bulundum, tüketici heyetine başvurdum sonuç yok. Adamlara ulaşan var mı? Firma da kapalı.

Kayra Plus Tamamen Mağazanın Umursamazlığı

3 hafta önce

6 ay önce aldığım eşofman takımı bir sefer kullandığımda ip çekilme tüylenme oldu. 14 gün içerisinde aldığım mağazaya (Ankara Pursaklar dilek giyim bayii) değişim veya iade de olur diye götürdüm defalarca sorduğum halde ikisini de yapmadılar hala. Kayranın alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen mağa...

7 Yorum

Mesut

Aynı durum benimde başıma geldi siz nasıl bir yol izleyeceksiniz muhatap yok fatura falan var mı elinizde ve bir sonuca varırsanız lütfen buradan yazarmisinz

Mesut

Aynı olay benim başıma geldi 1 hafta oldu Point teknik servisten Kayra Plus adına mesaj attılar ürün yurt dışı garantisiz diye bende gönderdim nasıl bir yol izlemeliyiz elimde fatura da yok gönderdiğim adres kargo şubesi siz bir yol bulabildiniz mi şikayetçi olabilmek için fatura lazım ya da şirket vergi numarası falan

İbrahim

Ben 3 aydır uğraşıyorum vergi numarasını buldum tüketici haklarından bir de kart işlem itirazında bulun.

Bestami

Şu an için bir yol bulamadım

Kemal

Ödeme yaptığın bankayı ara harcama itirazı başvurusu yap

2 ay oldu ama sizde mi itirazdabulunup aldınız

Teşekkürler

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.