Kayra Plus Telefon İade Edilmiyor

27 Mayıs

Kayraplus.com sitesinden Xiaomi Redmi 11 Pro telefon satın aldım. Bana telefonu göndermediler. Telefona çıkmıyorlar. Hiçbir şekilde kendilerine ulaşamıyorum WhatsApp'tan da bir cevap alamıyorum. Engellediler. Sitenin iyi niyetli olmadığını kötü niyet üzerine kurulduğunu düşünüyorum Savcılığa suç duyurusunda bulunacağım.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.

Point Teknik Servis Kayraplus Ortaklığı

1 hafta önce

Kayraplus sahiplerinin açtığı bir teknik servis arkadaşlar hakkımızı satışta yiyip kendilerini temize çekmişler sözde hakkımı orada da arayacağım. Point teknik serviside savcılığa şikayete gideceğim çünkü akladılar sözüm ona paraları Point teknik servis ve Kayraplus aynı kişiler

Kayra Plus Mağduriyeti!

1 hafta önce

Kayra Plus firmasından cimri.com.tr üzerinden aldığım telefonum adresi yurt dışı kayıtlı olması nedeniyle geri istendi. O gün bu gündür ne ulaşan var ne de para iadesi. Bankaya itirazda bulundum, tüketici heyetine başvurdum sonuç yok. Adamlara ulaşan var mı? Firma da kapalı.

Kayra Plus Tamamen Mağazanın Umursamazlığı

3 hafta önce

6 ay önce aldığım eşofman takımı bir sefer kullandığımda ip çekilme tüylenme oldu. 14 gün içerisinde aldığım mağazaya (Ankara Pursaklar dilek giyim bayii) değişim veya iade de olur diye götürdüm defalarca sorduğum halde ikisini de yapmadılar hala. Kayranın alakası olduğunu düşünmüyorum. Tamamen mağa...

7 Yorum

Benimde telefonumu aynı şekilde istediler şu an bende şikayetçi olacağım mahkemeye vereceğim Tüketici Hakları'na sizde öyle yapın

Sevgi

Bana geldi ama kaçak telefon yollamışlar oda kapanacak 1 ay içinde 8 bin tl para yalan oldu

Mesut

Sizden Kayra Point diye biri gönderin garantilisini değişelim diye mesaj attı mı

Çözüme ulasildimi

Kolay gelsin sonuç ne oldu çözüme ulaştı mı acaba

Kadir

Bana da bir gün önce mesaj attılar. 19 Haziran da telefon kapanacak telefon değişim için bize gönderin diye. Depocunun numarasını yazmış görüşün diye ona mesaj attım bugün yarın telefon kapanır hemen gönderin diyor. Hemen araştırmaya başladım. Telefon gönderenler bir daha cevap alamamış. Onun için kesinlikle göndermeyin. E devlet ten IMEI baktım. Telefon kayıtlı görünüyor. Telefon şu tarihte kapanacaktır diye mesaj da almadım. Imeı ve kaynak var. Bundan Anlayan bir telefoncu ile görüşeceğim. Bir de şu var taksitle almıştım baktım paramı iade etmişler yanlışlık oldu tekrar gönderin diye aradılar taksit yapın dedim şöyle böyle yapmadılar. Bende peşin olarak taksit farkını düşerek gönderdim. Ne çeviriyorlar anlamadım sanki yanlış işler dönüyor. Yetkilerin çözmesi gereken bir iş gibi yazık insanlara

Yakup

Çözüme ulaşılamıyor maalesef kimseden haber gelmiyor

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.