Karşıyaka'nın her yeri çok kötü kokuyor. Atatürk Bulvarı, Girne Caddesi, Bahriye Üçok Bulvarı, Çarşısı, her yeri kokuyor. Pencereleri açamıyoruz. Bir türlü çözüm bulunamıyor, bıktık artık. Belediye Başkanları değişiyor ama işleyiş hep aynı. Çocukparkları çok kirli , caddeler çok kötü, her zaman aynı. Pandemi sürecinde bari biraz temizleyin de iş yapılıyor diyelim.
Karşıyaka'nın her yeri çok kötü kokuyor. Atatürk Bulvarı, Girne Caddesi, Bahriye Üçok Bulvarı, Çarşısı, her yeri kokuyor. Pencereleri açamıyoruz. Bir türlü çözüm bulunamıyor, bıktık artık. Belediye Başkanları değişiyor ama işleyiş hep aynı. Çocuk parkları çok kirli , caddeler çok kötü, her zaman aynı. Pandemi sürecinde bari biraz temizleyin de iş yapılıyor diyelim.