06 Nisan

Instagram'dan ala_cocukgiyim sayfasından sipariş verdiğim ürünle hiç alakası olmayan farklı ürünler geldi. Satıcıyla iletişime geçtiğim anda hemen engellendim. Ürün iadesi yapmak istiyorum. Herhangi bir muhatap bir kişi bulamadım. Lütfen yardımcı olun ve bu insanlara artık fırsat vermeyin... Kargon şirketi MNG Kargo'ya göndermiş ürünü bana MNG Kargo teslim etti.

profile profile profile
Kargon İletişim Reklam Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 45 sa

Merhabalar ASENA HANIM Kargon iletişim kargo taşıma lojistik ve takip hizmeti vermektedir . Sipariş verdiğiniz firmaya şikayetiniz iletilecek ve çözüm talep edilecektir . Siz değerli alıcımız için firmanız ile görüşme sağlanıp en kısa sürede şikayetiniz sonuçlanacaktır . İyi günler dileriz.

09 Haziran 21:32

Kargon İletişim Reklam Yanlış Ürün Geldi

Cafer
1 hafta önce

Active Tekstil ve kargo şirketi aracılığıyla Facebook üzerinden satın aldığım ürünler sadece bez parçasından ibaret. Üstelik bu durumu bir kenara bırakırsak, etiketleriyle birlikte farklı bedenlerde gönderilmiş olmaları ayrı bir sorun. Ödediğim paranın iadesini talep ediyorum. Lütfen yardımcı olun.

Kargon İletişim Reklam Pola Yaka T-shirt Eksik Ve Farklı Ürün

Oya
19 Eylül

Ürün sipariş edilenden eksik geldi. Yanlış renk geldi. Siparişle gelen ürünün alakası yok iletişime geçemiyorum, paranın iadesini talep ediyorum. XL giyim diye bir firma iletişim numarası 0212 928 41 52 İstanbul'da 449 TL para aldılar lütfen yardımcı olur. Musun uz.

0 Yorum

Kargon İletişim Reklam Şikayetvar üye markasıdır