Kargon İletişim Reklam ile ilgili

Harun sonuçtan çok memnun

Kargon İletişim Reklam Siparişim Uygun Değil İade Alınması

Harun
Harun 24 Mart 12:18

WhatsApp üzerinden proment sağlık ürünü satın aldım. 15şubat 2023 tarihinde kargon iletişim tarafından kapıda kredi kartı ile 399 TL. Ödeme yaparak ürünümü teslim aldım. Ürünü açtığımda ürünün faturası, prospektüsün, tanıtıcı bir bilgisi yoktu, hatta MNG Kargo'nun poşetine koymuşlar. MNG Kargo'ya şikayette bulundum. Kargonun telefon numarasını hiçbir yerden ulaşamadım. Ürünü bir türlü iade işlemini yapamadım. Bunun üzerine bankama yanıltıldığım gerekçesiyle şikayette bulundum. Ürünü teslim almalarını ve paramın iadesini talep ediyorum.

2 hafta önce

Kargon İletişim Reklam Yanlış Ürün Geldi Telefonu Bile Açmıyorlar

Aldığım ürün gelmedi, çok alakasız bir ürün geldi. Şikayetçiyim paramı aldılar 2 misli ve ürün çok yanlış. Benim sipariş ettiğimden çok farklı. Bunları arıyorum cevap bile vermiyorlar telefona. Hepsini mahkemeye vereceğim, kimse kimseyi yanıltamaz hakkımı alırım.

3 hafta önce

Kargon İletişim Reklam Instagram'dan Alınan Elbise

Instagram'da Alara Çocuk adı altında 2 adet elbise siparişi verdim fakat alakasız ürünler geldi. Ödemeyi 440 TL olarak yaptım. Firma ile iletişime geçtiğimde engellendim. Lütfen belgelerimle birlikte çözüm istiyorum. Böyle bir şey ilk defa başıma geldi.

20 Nisan

Kargon İletişim Reklam Kargon İletişim Instagram

Kargon iletişim. Instagram üzerinden farklı hesaplarla çocuk giyim vs. Satan size farklı ürün gönderip engelleyen bir şebeke. Hiçbir şekilde ulaşım sağlanmıyor. Ekran görüntüsü vb. Ne varsa alıp gidin Polise gidip Şikayetçi olun. Başkaları da aldanmasın.

18 Nisan

Kargon İletişim Reklam Instagram Çocuk Kıyafeti

Instagram aracılığıyla çocuk kıyafeti satan hesaptan aldığım 900 TL'lik alışverişimde alakasız ürünler gönderildi. İlgili Instagram hesabından engellendim, kargonun numarası da hiçbir şekilde cevap vermiyor. Para iadem olmadığı takdirde elimdeki belgelerle şikayetçi olacağım.