Kargon İletişim Reklam ile ilgili

Kargon İletişim Reklam Satın Aldığım Ürün Emniyet Bandrolsüz Ve Hologramsız

Ömer
Ömer 16 Aralık 2022 16:26
videoplayer-icon

Kargon İletişim Reklam aracılığıyla gönderilen 2 kutu 30 luk man hug power, ürün kutuları ağzı emniyet bandrolsüz ve hologramsız olarak geldi. Son kullanım tarihi ; üretim tarihi, haplarda logo yok, ayrıca kırıklar. Orijinal olmadığını tespit ettim. Ancak müracaatımı bildirecek ne bir adres ne de bir telefon numarası var.

Kargon İletişim Reklam Logo
Kargon İletişim Reklam16 Aralık 2022 17:39
Ömer
Ömer29 Aralık 2022 16:48

Sorun çözüldü ; teşekkürler

1 hafta önce

Kargon İletişim Reklam Kargon İletisim Reklam Turizm Otomotiv

2 adet ürün sipariş verdim. MNG Kargo ile geldi. Sipariş verdiğim ürünlerle hiç alakası yok. İade etmek istiyorum. Ne numara var ne de bilgi alacağım yer var. Dönüş yaparsanız sevinirim. Hiçbir alakası yok iade etmek istiyorum. Beğenmedim. Ne bilgi ne de telefon numarası var. Geri dönerseniz sevinir...

Kargon İletişim Reklam Kargon İletisim Reklam Turizm Otomotiv
22 Mart

Kargon İletişim Reklam Siparişim Olmayan Ürün Geldi

Kargon iletişim reklamcılık ürünleri iade alıp Instagram hesaplarını ve tel numaraları kapatıyorlar. IBAN verdiğim halde ücret iadesi yapılmadı. Gerekli her yere gidip şikayetimi ileteceğim. Sürekli farklı hesaplar ve farklı telefon numarası kullanıyorlar. Siparişim olmayan ürün yolladılar

• profile
  • profile
2 Destekçi
12 Şubat
Damla'nın Teşekkür Mesajı
  • 17 Şubat 17:51

“Şikayetimi kısa sürede çözdükleri ve ilgi alakaları için çok teşekkürler ederim.”

Kargon İletişim Reklamcılık Yanıltması

Kargon İletişim Reklamcılık Yanıltması

2 Yorum

Akın
Akın

Bende ömer arkadaşıma katılıyorum benim sorunumu da iletin aynı şekilde ürün banada öyle geldi bu sorun çözülsün lütfen

Drakulla
Drakulla

Ömer bey bende aldım ürün bandrolsüz ve faturasız geldi sizinki gibi kullandınızmı bu ürünü hiç ben biraz çekindim hani içeriği nedir yan etki yaparmı diye aldığım yer doğal aktarcı diye bir yer İstanbul'da