Kargon İletişim Reklam Kargon İletisim Reklam Orijinal Ürün Değil Sattığınız

Halen tarafıma dönüş sağlanmadı nasıl bir firmasınız

Halen tarafıma dönüş sağlanmadı nasıl bir firmasınız
Kargo iletişim benim kargom 3 gündür ellerinde ve modamesra teslim edilmiyor ellerinde neden tutuluyor kargo şikayetçiyim en kısa zamanda kargom modamesra iletilsin. Kimse telde cevap vermiyor ayıptır mübarek ayda şikayetçiyim bu Kargon iletişim'den!
WhatsApp üzerinden proment sağlık ürünü satın aldım. 15şubat 2023 tarihinde kargon iletişim tarafından kapıda kredi kartı ile 399 TL. Ödeme yaparak ür...
Kargon iletişim reklamcılık ürünleri iade alıp Instagram hesaplarını ve tel numaraları kapatıyorlar. IBAN verdiğim halde ücret iadesi yapılmadı. Gerekli her yere gidip şikayetimi ileteceğim. Sürekli farklı hesaplar ve farklı telefon numarası kullanıyorlar. Siparişim olmayan ürün yolladılar
Züppa tablet aldım bir kutu deneme amaçlı Orijinal fatura gelecek dendi. Ne fatura geldi ne bir şey. Hologram yok şişelerde. Bandrol yok. Bu nasıl ticaret? İlgili yerlere şikayetimi arz edeceğim. Elimde mesajlaşmalar mevcut. Telefonu arıyorum açan yok kapalı. Mesaja cevap yok.! Ve son olarak beni engellediniz sattığınız ürünün bu kadar mı arkasındasınız