14 Ağustos 13:04

10 Ağustos'ta bana teslim edilmesi gereken kargom, operasyonel nedenlerden dolayı teslim edilemedi ibaresi ile beklemekte. Müşteri hizmetlerini aradığımda, dağıtıcıda olduğu fakat dağıtıma çıkarken bilgi verileceği yazmasına rağmen hiçbir hareket yok. 3 kere acil durum kaydı açıldı, 3 kere aradım. Bir sonraki sefere aramayıp ayaklarına gideceğim. Kötü bir iş ahlakı ve kargoculuk anlayışı.

14 Ağustos 13:05 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Merhaba, İlettiğiniz konu ile ilgili takip sürecini başlattık. En kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Konuyu bizimle paylaştığınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz. KARGOMsende Müşteri Deneyimi Ekibi

14 Ağustos 13:06

İlgileneceğinizi hiç sanmıyorum zira telefonda konuştuğum üç kişi de aynı şeyi söyledi bekletti kayıt açtı, hiçbir şekilde sorunum çözüme ulaşmadı.

15 Ağustos 11:52
KARGOMsende Teslim Edilemeyen Kargo Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

5 günün ardından kargomuz şubeye geri çekildi ne hikmetse. Teslimatı durdurup şubeden alacağımı söyledim ve gittiğimde eleman eksik kusura bakmayın dediler bu beni bir hafta içi kadar bekletmeniz ayıbını örtmüyor, ben işlerimi ertelemek zorunda değilim sizin yüzünüzden. Ayrıca kargonun halini de eklere bırakıyorum bu firma ile bir daha iş yapmayın.

15 Ağustos 17:00

Sayın Emirhan D., 15.08.2024 tarihinde gönderinizi teslim ettik. Güncel talepleriniz için iletişim kanallarımızdan bize ulaşabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. KARGOMsende Müşteri Deneyimi Ekibi

Kargomsende Ürünümü Bana Teslim Etmiyor.

Cansu
16 Eylül 20:01