28 Mayıs

Mavi firmasından yapmış olduğum alışveriş Kargomsende isimli firma ile 13759001008926739 gönderi numarasıyla tarafıma kargolandı. 26.05.2023 günü evde olmadığımız iddia edilerek tarafıma aranmasına ve evde olduğum taşıyıcı personele söylenmesine rağmen kargom teslim edilemedi.

Firmanın takip sisteminden yaptığım kontrolde taşıyıcı personelin yüklemiş olduğu görselde adresin yanlış olduğumu görerek tekrardan 27.05.2023 günü teslimat talep ettim. 27.05.2023 günü aynı şekilde evde olmadığım iddia edilerek aranma dahil yapılmadan kargom teslim edilmedi ve iade konumuma düşürüldü.

Yine firmanın takip sisteminden yapmış olduğum kontrolde taşıyıcı personel tarafından yüklenen görselde bu sefer bambaşka bir adrese teslimat yapılmaya çalışıldığını gördüm ve müşteri hizmetlerimi bu konuda arayarak bilgilendirdim.

Kargomsende personelinin bu sorumsuz davranışı lerimi aksatmış ve mağduriyet oluşturmuş, maddi manevi zarar meydana getirmiştir. Bu tip yeni nesil ve kargo taşımacılığından bir haber firmaların insanları mağdur ederek büyümelerini engellenmek amacıyla şikayetlerimi alışveriş yaptığım firmaya da ileteceğim.

KARGOMsende Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 21 dk 11 sn
KARGOMsende Logo
28 Mayıs 02:41
Seyitcan
31 Mayıs 11:31

Aciliyet bildirmeme rağmen 27.05.2023 günü teslim edilmeyen kargom ilk iş günü 29.05.2024 günü de teslim edilmedi. 30.05.2023 günü firma tarafından aranıp teslim alıp almayacağım soruluyor. Ayıptır. Ben KargomSende'yi seçtiğim için kendime kızıyorum.

KARGOMsende Logo
05 Haziran 10:20

D&R - Kargom Sende

17 saat önce

26 Eylül 2023 tarihinde bir tablet sipariş verdim D&R den ve ertesi gün teslim için 15 TL fazla ödedim. 27 Eylül saat 12:45 kargodan mesaj geldi 12:48 kurye aradı beni yani bir fırsat bırakmadılar ayrıca kuryenin sesi iyi gelmiyordu civarında gürültü vardı hiç anlamadım sonra takipte alıcı kabul etm...

KARGOMsende İletilmeyen Kargo, Gelmeyen Mesajlar

1 gün önce

13600001011552042 numaralı Decathlon üzerinden vermiş olduğum siparişim adres bilgim güncel olmasına rağmen iade sürecinde gözükmektedir, iade nedeni olarak müşterinin kendi isteği açıklaması yapılmaktadır. Vay efendim neymiş mesaj atmışlar müşteri almak istemiyorum demiş, ne zamandan beri kargo şir...

Kargomsende Niğde Şubesi Teslimat

2 gün önce

Kargomsende Niğde şubesi bana ulaşamadıkları için kargomu bana teslim etmemelerine rağmen iade bile yapmayıp kargomun teslim edildiğini yazıp kargomu teslim etmedi ve müşteri hizmetlerine asla ulaşılamıyor. Us Polo gibi firma böyle bir kargo şirketi ile çalışmamalı bence

KARGOMsende Bitmeyen Kitap İade Süreci

1 hafta önce

D&R dan satın aldığım kitap dağıtım alanı dışı nedeniyle teslim edilmedi. Bana telefonla ulaştıklarında başka bir adrese teslim edebiliriz dediler alabileceğim başka bir adres olmaması nedeniyle kabul etmedim. Firma bu sefer sisteme alıcı kabul etmiyor diye işlemiş sanki sorun bende gibi ya da işine...

0 Yorum

KARGOMsende Şikayetvar üye markasıdır