Kare Tur İle Yaşanan Büyük Hayal Kırıklığı

Göksel
13 Ağustos 15:05

İzmir merkezli Kare Tur firmasının düzenlediği Kamu-Sen Büyük Balkan turlarından 27.07.2024 Antalya çıkışlı olan tura katıldım. 9 günlük turun ilk 3 günü bazı sorunlar yaşadık ancak 4. Gün akşamı firmanın önceki borçları nedeni ile otele yerleşemedik, ortada kaldık. Konsolosluk yetkilileri desteği ile konaklama yeri ayarlayabildik. Kare Tur yetkilileri ertesi gün öğlen saatlerinde yaşadıkları maddi sıkıntılar nedeni ile turu bitirip ülkeye dönmemizi istediler. Bu sürede aradığımız hiçbir yetkiliye ulaşamadık, telefonu açmadılar, farklı numaradan aradığımızda telefonu açıp konuşmanın başında hemen kapattılar. Dönüş yolunda hiçbir adımda Kare Tur yanımızda olmadı, telefonlara çıkmadı ve kendi imkanlarımızla barınma ve dönüş ayarlamalarını yapmak zorunda kaldık. Asıl şikayet etmek istediğim konu dönüş sonrası yaşananlardır. İlk günden itibaren şirket yetkilileri özür dileyip hatalı olduklarını, bizim çok haklı olduğumuzu ve en azından ödediğimiz ücretleri iade edeceklerini söylediler. Hatta onlara biraz zaman vermemizi isteyip şikayet etmememizi ve dava açmamamızı özellikle rica edip bizi oyaladılar. Tüm iyi niyetimizle 2 haftadır bir adım bekledik ama ne yazık ki sürekli oyalama çabasındalar. Zaten yaşadığımız sıkıntıları, hayal kırıklığımızı, çocukların yaşadığı korkuyu ve boşa geçen zamanımızı ortadan kaldıramayacakları için Kare Tur’dan sadece yapabileceği şeyi talep ettik, o da zaten bizim onlara verdiğimiz paralarımızı iade etmesi idi. Çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan 43 kişilik kafilemiz ile ödediğimiz yaklaşık 20.000 € parayı aradan 2 hafta geçmesine rağmen hala alamadık. Firma sahibi ortak WhatsApp grubumuzdan sürekli olarak haklı olduğumuzu, zararımızı telafi edeceğini, bugün-yarın açıklama yapacağını yazıp zaman kazandı. Sonuç olarak zaten bizim paramız olan 20.000 €’yu 2 haftadır ödeyemeyen bir firma.

Karetur Organizasyon Aman Diyeyim Pişman Olmamak İçin Asla

15 Ağustos 18:29

Kürşad
14 Ağustos 10:55
Kare Tur Büyük Balkan Turu'nda Yaşanan Hayal Kırıklığı

Kare TUR-İzmir ( Büyük Balkan Turu )

Elif
07 Ağustos 16:10