Karaca Mağazası'nda Yetersiz Müşteri Hizmeti

10 Kasım 20:32

Trendyol üzerinden almış olduğumuz Master Point mutfak robotunun tırnağı arızalı çıktı ya da biz yerine oturtamadık. Bize yardımcı olması için Adana M1 Karaca mağazasına gittik, ancak hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. 'Direkt buradan değiştiremeyiz, Trendyol'a yollayacaksınız' dediler. Paketi bile açıp 'Bir bakalım, siz mi yapamıyorsunuz?' demediler. Yetkiliyi sorduğumuzda da satıcı bayan içeri gidip geldi ve aynı cümleleri tekrarladı. Yani 'Siz nereden almışsanız, ne haliniz varsa görün' der gibi mağazadan kovarcasına bir tavır sergiledi. Keşke bir kutuyu açıp 'Bakalım, arızalı ise biz yapamayız ama en azından size arızalı mı değil mi yardımcı olalım' bile demediler. Demek ki satıcıya sadece kendi mağazalarından alışveriş yapınca yardımcı oluyorlar. Halbuki biz sadece o mağazanın değil, Karaca'nın müşterisiyiz. Yıllardır Karaca'dan alışveriş yaparız, böyle bir davranış ve ilgisizlik görmedik.

Buket
11 Kasım 00:10

Ayrıca Adana içi başka bir Karaca mağazasını arayıp sorduk istediğiniz mağazadan değiştirebilirsiniz diye cevap aldık

Buket
11 Kasım 19:43

Bir açıklama ve özür bekliyorum ama nerdeee sizde kibarlık olsaydı o nezaketi mağazada gösterirdiniz

Karaca Mutfak Robotu Servis Sorunu Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Şenol