14 Ekim 21:20

2 Ekim tarihinde misafirimin ev hediyesi olarak getirdiği ürünü değişim için 3 Ekim tarihinde Mersin Forum mağazası Karaca Home'a götürdüm ve üzerine 1000 TL fark ödeyerek başka bir ürün aldım. Alırken de kasadaki görevliye herhangi bir sorun olursa tekrar değişim yapabiliyor muyuz diye sorduğumda evet değişim yapabiliriz dendi. Ürünü tekrar değişim için mağazaya kapalı bir şekilde ambalajıyla ve fatura ile götürdüğümde değişimin değişimini yapmıyoruz diye kasadaki görevli arkadaşlar ile sıkıntı yaşadım. Özellikle bir çalışanın tavır ve tutumu çok rahatsız ediciydi. Süresi içinde götürdüğüm, kapalı ürünü müşteri memnuniyetinden uzak bir üslupla red ettiler. Daha önce kasadaki arkadaş bana herhangi bir sorun olduğunda değişim yapabilirsiniz diye bilgi verdi dediğimde ise ne bilelim sizin yalan söylemediğinizi denildi. Açın ses kayıtlarınıza bakın o zaman dediğimde yine umursamaz bir tavırla karşılaştım. Sizi şikayet edeceğim dedim. Daha ürünü alalı 10 gün olmuş süresi içinde kapalı bir şekilde götürmüş olduğum ürünü değişimin değişimi olmaz diye ilgisiz bir tavırla gidin istediğiniz yere şikayet edin denildi. Yarın sabah ilk işim Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim. Oradan başka bir çalışan da değişimin değişimi yapılmaz ibaresinin bize verilen fişte yazdığını söyledi. Hani gösterin dedim. Gösteremedi. Ben faturalı bir ürünü kapalı bir şekilde süresi içinde götürdüm. Tüketici olarak yasal süresi içinde değişim hakkımı kullanmak benim yasal hakkım. Gerek çalışanların üslupları gerek tavır ve tutumları gerçekten çok inciticiydi. Kurumsal bir firmaya yakışır bir tutum değildi.

Karaca Home Personel Tavrı

Hülya