Karaca Home'dan Şikayetim Var

28 Aralık 2022
Nebiye'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkür ederiz”

Karaca'nın sitesinden kasım indiriminden 2 adet nevresim aldım bir adet gönderdiler diğerini göndermediler uzun uğraşlar sonucu eksik gönderdiklerini kabul ettiler ben ürünümü istemekte ısrar etmeme rağmen para iadesi yapmakta ısrar ettiler hala para iadesi de yapılmadı fakat asıl sıkıntı şu ben ürünü %50 indirimini aldım artı hediye puan kullandım bu ürünü 350 liraya almıştım şimdi 800 lira civarı kendi hatalarını telafi etmeleri gerekirken hala beni mağdur etmeye devam etmelerini Karaca'ya asla yakıştıramıyorum, müşteri hizmetlerindeki muhatap olduğumuz çağrı merkezi elemanları asla yardımcı olamıyorlar çünkü ne yapacaklarını bilmiyorlar ben ortalama 2 aydan beri bu saçma durumla uğraşıyorum umarım bir an önce sorunum çözüme kavuşur.

Nebiye
10 Ocak 23:26

Teşekkür ederiz

Karaca Nevresim Takımının Rengi Değişti, Yastık Kılıfları Pamukladı

1 hafta önce

Karaca'dan aldığım nevresim takımını 30 derecede yıkamama rağmen rengi değişti, yastık kılıfları pamukladı, görüntüsü berbat. Birkaç aydır sürekli hem uygulamasından hem de internet sitesinden iade ya da servis talebi oluşturmaya çalışmama rağmen sistem hep hata veriyor. Asla memnun değilim.

Karaca Nevresim Takımının Rengi Değişti, Yastık Kılıfları Pamukladı

Karaca Home Ücret İadesi İstiyorum

3 hafta önce

Karaca Home üzerinden 12 ağustosta 569,99 TL nevresim takımı sipariş ettim. Hala elime ulaşmadı, 1 ay oldu. Paramın iade edilmesini istiyorum, faturalandırıldığı için olmaz diyorlar, e ürünüm de gelmedi. Lütfen ücretimin iadesini sağlayın.

3 hafta önce

Karaca internet sitesinden 2 adet nevresim takımı sipariş ettim. Daha sonra almış olduğum ürünleri iade ettim. Sipariş tutarım kredi kartıma eksik iade edildi. Konuyla alakalı görseller ektedir, param eksik iade edilmiştir. Gerekli kontrollerin yapılıp, paramın iadesini istiyorum.

Karaca Mağazası Eksik Ürün Gönderimi

25 Ağustos

N11' de Karaca Home mağazasından aldığımız nevresim takımından yastık kılıfının 1 tanesi eksik çıktı. Eksik ürün tedarik edemeyecekleri için urunu iade etmemizi istiyorlar. Ürünün fiyatı da aldığımız fiyatın yüzde ellisi kadar arttı neredeyse. Nereden bakarsınız biz zarardayız bu alışverişte.

Karaca Home Koşulsuz Şartsız İade Talebi

23 Ağustos

Karaca Home MS ev tekstil ürünleri day. Tük. Mal. Mob. İnş. San. Tic. Ltd. Şti. Ünvanlı mağazası ve Soğanlı mh. Mimarsinan cad. No:72-a Bahçelievler/İstanbul adresli mağazasından 14/08/2023'de almış olduğum nevresim takımını aile fertlerinden görerek beğenerek alınmış olsa dahi hiç kullanmamış kutus...

0 Yorum

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.