Deprem destek listelerine hızlı erişin!
Karaca Home ile ilgili
Şikayetin Durumu
  •   Yayında
  •   Cevaplandı
  •   Çözüldü

Karaca Home Nevresim Ayıplı Ürün Sorunu

Ravshan
Ravshan 27 Aralık 2022 19:41

Karaca Ankara Ankamall KRC2011 şubesinden 06.11.2022 tarihinde elnarapudraperdehedi 8680214276730 ürün kodlu çeyizi aldık.

Karaca Mağazası, aldığımız nevresim takımını, elimize kullanılmış, kirli bir ürün olarak gönderdi. Ürünün üzerinde lekeler bulunmaktaydı.

Bu kadar önemli bir günde mağdur olduktan sonra, ürünü iade etmek için mağazaya sonraki gün, 15.11.2022'de gittik ve ürünü iade etmek istediğimizi söyledik.

Durumu anladıklarını ve parayı 20 iş günü içinde iade edeceklerini söyleyen mağazadaki yetkili temsilci, ayıplı ürünü iade için kabul etti.

Üzerinden 45 gün geçmesine rağmen, para iade edilmedi. Mağazaya tekrar gidip sorduğumuzda, bozuk ürünü geri almış olmalarına rağmen parayı iade edemediklerini söylediler. Paranın ivedilikle iade edilmesini ve mağazanın bizden özür dilemesini istiyoruz. Sadece maddi olarak değil, manevi olarak da mağduruz!

6 gün önce

Karaca Home Yanlış Ürün Gönderdi

Karaca Home' dan ürün özelliklerine bakarak aldığım tek kişilik nevresim takımından tek yastık kılıfı çıktı. Özellikle 2 adet yastık kılıfı yazdığı için tercih etmiştim. Fakat kendileri yanlış yazılmış diyerek işin içinden çıktılar. Yazmayacaksınız o zaman koskoca siteniz de yanlış.

Karaca Home Yanlış Ürün Gönderdi

Karaca Home Defolu Nevresim Takımı Sattı

Karaca'dan nevresim takımı aldım. Yatağa serdim. Sonra fark ettim ki defolu ürün göndermişler. Hiç yakıştıramadım böyle bir markaya. Hayal kırıklığına uğradım. Üstelik beş adet takım aldım. Onları kontrol etme gereği bile duymadım. İnşallah onlarda da sıkıntı yoktur bunun gibi.

Karaca Home Defolu Nevresim Takımı Sattı

Karaca Home Nevresim Takımı renkleri Soldu

Karaca Home mihver pano çift kişilik nevresim takımı Trendyol bugüshop mağazasından 21 Kasım 2022 tarihinde almış olduğum nevresim takımı 1. Yıkamada renkleri soldu. Beyaz lekeler oluştu. Karaca Home nasıl böyle bir hata yapıyor. Ürün ile alakalı ne yapabiliriz? Karaca Home dan destek bekliyorum.

Karaca Home Karaca Nevresim Takımının Rengi Soldu Ve Çekti

22 Aralık 2022  de sipariş verdiğim Karaca young Flower nevresim takımını 1 hafta önce kullanmaya başladım rengi yastığıma yorganıma soldu yorganım sari oldu resmen. Neyse yıkayınca geçer dedim talimatlara uygun şekilde yıkadığım halde çekme yaptı çarşafı yatağıma küçük geldi. Karaca kalitesi diye g...

Karaca Home Mağazası Para İademi Yapmıyor

Karaca online alışveriş sitesinden 18 Şubat 2023'de 61120663 numaralı sipariş ile iki adet nevresim takımı aldım. 25 Şubat 2023'de 449,99TL'lik ürünü Emaar mağazasına iade ettim. 15 gün geçti parayı hala iade etmediler. Çağrı merkezini 5-6 kere aradım Emaar mağazasına ulaşamıyoruz deniliyor. Mağaza...