Karaca Home İade Sorunu

22 Ekim 2019

Düzce Karaca mağazasından tekstil paketi aldım. Ürünler seçtiğimin aynıları gelmedi. Aradım kabul etmediler. Asla memnun değilim. Tavırları da çok değişiyor ürünü sattıktan sonra. Kurumsal olduklarını söylüyorlar ama kurumsal değiller. Şikayet etmek için müşteri hizmetlerini aradım müdahale edemediklerini söylediler.

Karaca Home Logo
22 Ekim 2019 15:43
Karaca Home Logo
22 Ekim 2019 16:03

21 Temmuz

Nisan 2022 yılında Düzce Karaca mağazasından 2 adet tekstil evlilik paketi aldım. 1 paket sorunsuzken diğer paketteki 2 ürün benim seçtiğim ürünler değil. Mağaza beni yalanlıyor, ama ben ne aldığımı çok iyi biliyorum ve çözüm üretiyorlar. Çözüm sağlanmaz ise Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım.

Karaca Home Yanlış Ürün Getirme

11 Mayıs

Düzce Karaca mağazasında aldığım çeyiz setindeki bir ürünü istediğim renkte getirmediler. Değiştirmek istediğimi söylediğimde 'Biz tekrar değişim için almaya gelemiyoruz, sizin getirmeniz gerekiyor' dediler. Benim evim Karaca mağazasına uzak, ayrıca çok ağır bir eşya olduğundan getiremem dediğimde '...

Karaca Home Cayma Hakkı Sipariş İptali

09 Mayıs

Karaca Home Düzce merkezden 3 ay ertelemeli kredi alışveriş yaptık. Ödemelerde zorlanmamak için iptal ve cayma hakkı için başvurduk. Kabul etmediler. CİMER ve Tüketici Hakları'na başvurdum, sonucunu bekliyorum. Siparişleri almadım, taksitlerim başlamadı. Hakkımızı arıyorum sonuna kadar.

1 Yorum

Yasemin

Bende Düzce Karaca mağazasından alışveriş yaptım. Ürünün arkasında bir marka müşterisini mağdur etmiyor. Bence mağazayı kötülemek için olayı abartarak anlatmışsınız. Hizmetten kaliteden ürünlerden ve samimiyetlerinden. Çok memnunum.

Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.