Sayın ilgili, 10 Haziran 2023'de Karaca web sitesi üzerinden bir kahve makinesi siparişi verdim. Daha sonra, başka bir sebepten dolayı iptal talebinde bulundum. Ancak, Karaca müşteri temsilcisi ile görüştüğümde, kargoyu iade etmek istediklerini ancak henüz kargoyu teslim almadığım için kargo geldiğinde kapıdan iade etmemi istediklerini belirttiler.
Bu yöntemi uygulamamış olsaydım, Karaca'nın duyarsız bir firma olduğunu 15 gün içinde öğrenmiş oldum. Her seferinde hikaye anlatıyorlar. Örneğin, Karaca'dan bir daha online sipariş vermem mümkün değil.
Yüzlerce mağdur var. Ben de toplam 16 gündür uğraşıyorum ve iade kargonun size teslim edilmesini sağlamaya çalışıyorum. Sizler nasıl olsa paranızı aldınız, kargo size gelecek ve ücret iade olacak. Ancak, eğer 04.07.2023'e kadar Karaca üzerine düşeni yapmaz ve kargoyu teslim almazsa, hepinizi dava edeceğim.
Sizlerin Karaca ile çalışmanız benim suçum değil. Siparişi veren h** k** cep 05324517**, sipariş no 63380326, kargo no 233877032332. Karaca köklü bir firma, gerekeni yapın. Zira Sendeo ® firması İstanbul içinde teslimat için 13. Temmuz 2023 tarihi diyor.
Bu ancak şaka olsa gerek. Ben 20 sefer Karaca'ya, 40 sefer kargoya yazdım. Elde sıfır. Eğer varsa bir yetkili bu işe el atsın. Ben h** k** eşi İsmet k** 05322438*.
0 Yorum