Neredeyse geçen sene evimize gelip benim bütün okul bilgilerimi en düşükten en yüksek notuma kadar evimin adresine kadar biliyorlardı ailemin numarasına ulaşıp ısrarla gelip 14 gün cayma hakkın var zaten diyerek yaptılar ve bayram izninden dolayı 1 hafta sonra sürenin başlatacağını söylediler, biz daha sonra cayma için kişilere ulaşamadık ulaştığımızda da iptal olduğunu söylediler şimdi ise evime icra takibi başlattılar bizde bunu mahkemeye taşımak zorundayız artık almadığımız dersin parasını ödemek istemiyoruz verilen kitaplar da çok eski yıllara ait YGS kitapları.
Şu an mahkeme sürecindeyiz Kasım da ilk duruşmamız bizde bizim gibi dolandırılan kardan destek bekliyoruz kapanması için elimizden geleni yapacağız ama tek bir kişiyle ne kadar başarılı olur bilmiyorum sizlerde hakkınızı arayın
Burcu_tsn1 Instagram'dan mesaj atarsanız bilgi alışverişi yapabiliriz.