Kampanyalifiyatlar.info sitesinden aldığım ürün bugün geldi ama üründe ne bir hologram ne de bandrol var, sitede orijinal diye yazılmış ama hiç orijinal gibi durmuyor, iade için telefon yok sitede yazılı telefon no kullanılmıyor. Yetkililerden ilgilenmesini talep ediyorum. Kullandığım ürün işlevsizl...
Man hug power aldım. Yalnız ürün bandrolsüz hologramsız geldi. Kapağı sıkılmamış bile ne olduğu belli değil. Sağlık söz konusu lütfen sorunumu çözün iletişim istiyorum. Https://kampanyalifiyatlar. İnfo/man-hug-power-penis -buyutucu-ve-geciktirici -sertleştirici bu siteden aldım ve kapalı şimdi de si...
Aldığım ürün yerine başka bir ürün geldi. Firma ürünü almadan önce sorduğumda değişim ve iade olduğunu söylemişti. Farklı ürün gelince firmayla iletişime geçtim yanlış ürün geldiğini söyledim iade veya değişim talep ettim tek yaptıkları engellemek oldu.
Https://kampanyalifiyatlar. İnfo bu site ve muhatapları mağdur etmesi. Sipariş verdik alakasız bir ürün gönderdiler. İade etmek istiyoruz cevap yok şikayet edeceğiz dediğimizde engellediler. CİMER'e, Tüketici Hakem Heyeti'ne ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Yazıklar olsun
İstediğim ürün değil de, bana başka ürün geldi. Aldığım firmayı arıyorum, cevap veren yok. Sizleri Tüketici Mahkemesi'ne şikayet edeceğim. Bu satıcı sitesini şikayet edeceğim. İstediğim ürün de değil farklı bir ürün gönderdi.
Https://WWW. Kampanyalifiyatlar. İnfo internet adresinden polibor damla siparişi verdim kapıda 200 TL ödedim kargoyu açtığımda alakasız bir ilaç gönderilmiş WhatsApp numarasından yazıyorum cevap vermiyorlar hatta WhatsApp'dan engellediler. Başka iletişim adresi yok resmen yanıltıldık geri iade edece...
Sipariş vermiş olduğum ürün yerine ne olduğu belirsiz bir ürün gönderildi. Sipariş esnasında iletişim halinde olduğumuz 0545 485 63 **, 0546 659 63 ** her iki numara da kendilerine sipariş vermiş olduğum ürün yerine yanlış ürün geldi diye mesaj attığımda beni engellediler.
Ağrı kremi aksöğüt krem sipariş verdim 3 kutu beyazlatıcı alakasız krem geldi hiçbir şekilde ulaşılamıyor telefonlarına. İşlerini doğru yapmıyorlar. Ne bir telefon numarası ne şirket belli nasıl böyle bir siteden alışveriş mi bir daha asla.
90 TL'lik macun aldık, gelen ürün 259 TL. Lik ne olduğu belli olmayan, bir ürün geldi, hiçbir iletişim numarası ve telefonu veya email adresi yok. Ne kadar çoğaldı böyle siteler. Nasıl olsa ne arayan var, ne de böyle siteleri kontrol eden var.
Kampanyalifiyatlar.info bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Kampanyalifiyatlar.info henüz marka profili oluşturmadığı için Şikayetvar üzerinden şikayet cevaplamıyor ve buradaki müşterileriyle iletişime geçmiyor. Her firma Şikayetvar'da marka profili oluşturabilir.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.
Kampanyalifiyatlar.info bugüne kadar marka profili oluşturmadı.
Son 1 yılda şikayetlerin henüz hiçbirine cevap vermedi.