Kamil Koç Sefer İptali Mağduru

29 Mayıs

Obilet.com'dan almış olduğum 18.05.2023 İzmir-Bursa 08:30 tarihli sefer Kamil Koç tarafından iptal edildi. İptalle ilgili sefere saatler kala mesaj gönderildi. Seferi iptal edip mağdur etmekle kalmayıp ücret iademle ilgili o günden beri uğraşıyorum, halen yapılmadı. O bilet.com ® müşteri hizmetleri hepsi ayrı bir şey söylüyor kimi işleme başladığını kimisi firmayı aramam gerektiğini. Kamil Koç’u aradığımda obilet.com da kayıt açtığım için tekrar işlem yapamayacaklarını söylediler.

Her iki firmadan da şikayetçiyim özellikle Kamil Koç seferi nasıl iptal edip mağdur ediyorsanız para iadesini de bir o kadar hızlı yapmalısınız!

Kamil Koç Sefer İptali Mağduru
Kamil Koç Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı
Ortalama Cevaplama Süresi 11 sa 13 dk
Kamil Koç Logo
29 Mayıs 12:20

Merhaba, Paylaştığınız bilgilere istinaden başvurunuz oluşturuldu. Konuyu inceleyerek en kısa süre içerisinde size bilgi vereceğiz. Sağlıklı günler dileriz.

Yasin
29 Mayıs 15:23

Şikayetvar.com'a çok teşekkür ederim bu zamana kadar bütün şikayetlerimde yardımcı oldu.

Kamil Koç Sefer İptali Ve Para İadesi

4 gün önce

Kamil Koç firmasından otobüs bileti aldım. Sefer iptal edilmiş, fakat iptalle ilgili hiçbir bilgilendirme yapılmadı. Annem otogarda gece mahsur kaldı ve yüksek meblağda taksi ücreti ödemek zorunda kaldık. Ayrıca gelmesi gereken tarihte istediği yere gelemedi. Maddi manevi mağdur olduk. PNR no: 31078...

1 hafta önce

Kamil Koç firması satın alınan bileti nereden geldiği belli olmayan bir telefon numarasından mesaj göndererek seferi iptal etmiş ve akabinde para iadesi de yapılmamıştır. Yapılan görüşmeler neticesinde de kayıt açıldı deyip bizi telefonda geçiştirdiler.

2 hafta önce

Obilet'ten 2 Eylül tarihinin gece 01.30 saati için Sarımsaklı - Atasehir Dudullu arasında yapılan seferde Kamil Koç firmasına ait 39 ve 40 numaralı otobüs biletini aldım. Gecenin 01.30 unda bindiğim otobüsten resmen dışarı atıldım. Biletimin tarafımdan alındığını fakat koltuk numarasının olmadığı sö...

1 Yorum

Kübra

Banaz Ankara seferinde 10 numaralı koltukta oturuyorum aracın hareket saati 14.45 olmasına rağmen araç Banaz a 15.03 de geldi 2 bavulum ve iki küçük boy çantam olduğu için 100 lira para aldılar geç kalma durumunu sorduğumuzda bize uyguyla takip ediliyoruz diye laubali bir tavır sergilendi adim Kübra cansu utkan gereğinin yapılmasını talep ediyorum.

Kamil Koç Şikayetvar üye markasıdır
Cevaplandı