Kamil Koç Müşteri Hizmetleri Ve Kalite Sorunu
Kurum tarafından aranıp bilgilendirildim. Aracı trafikten kaldırdıklarını, ceza verdiklerini ve memnuniyetsizliğim için üzgün olduklarını belirttiler. Maddi/manevi zarar tazminini sorduğumda ise şirketin bu şekilde bir politikası olmadığını söylediler. Vıp olarak satılan biletin, köy arabası konseptinde yaptığım bu yolculuğumun herhangi bir bana dönüşü olmayan bu çözümleriniz için teşekkür ederim. Olan bana ve arkadaşıma oldu. Maddi ve manevi tüm zararınız için konuyu Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağımın bilgisini vermek isterim. Teşekkürler
17 Temmuz 2022 tarihinden Bodrumdan-İstanbul'a TR0135 adlı otobüsle 13:00 Bodrum kalkışlı Kamil Koç otobüsü ile iki kişi seyahat ettik. Bu yolculuğumun kişi başı bilet tutarı 700 TL olup diğer rakip firmaların en yükseğiydi kaliteli bir hizmetle rahat bir yolculuk için bu tutarı gözden çıkarıp iki kişi olarak toplamda 1400 TL'e biletimizi aldık. Biner binmez koltuk arkası tabletlerinin sökülü olduğunu ve kötü yapışkan izleri dışında hiçbir şeyin kalmadığını gördük. İkinci olarak ise aracın elektrik aksanında bir sorun olduğunu ve klimaların yeterli çalışmadığı söylendi. Güya vıp otobüs. Üçüncü olarak Bodrumdan İstanbul'a yaptığım bu yolculukta tüm yolcuların dışında 50 adet sinekle beraber başından sonuna kadar beraber yolculuk yaptık. Sineklerin suçu yok sorun klimasız havalandırmasız bakımı yapılmamış pis bir aracın vıp olarak en yüksek rakama satılması ve işletmenin bu konuyla ilgili çözüm üretememiş olması. Ana sorun ise bu sorunları araç ilk mola verdiği yerde müşteri hizmetlerini arayıp hem arkadaşım hem de ben şikayetçi olduk ve gerekli yaptırımın hatta ücret iadesinin talebinde bulunduk inceleyip döneceğiz dediler ve tabii ki de hiçbir dönüş yok. Konuyla ilgili şikayet kayıtlarının tamamına Kamil Koç müşteri hizmetlerinden ulaşılabilir. Elimde aracın içine ait fotoğraflar, arama kayıtları ve müşteri hizmetleri kayıtları mevcut. Bir şekilde sineklerle beraber İstanbul'a saunadan çıkmış vaziyette bir sürü sinek ısırığıyla uykusuz halde vardık. Servise binerek Kadıköy'e evimize gidelim dedik. Servis güzergahları ayrı ayrıydı. Üsküdar servisi dolmamış mı ne olmuş onları da Kadıköy servisine alıp hep beraber yola çıktık servis en son Kadıköy'e uğradı ve tam 1.5 saat sürdü Dudullu'dan Kadıköy'e varmamız. Nedeni bizim güzergahımızda. Hayatımda yaşadığım en kötü yolculuktu diyebilirim. Sorun bu şikayeti bildirdiğim halde dönüş alamamak. Elimin tersiyle ittiğim diğer rakip firmalar şu hizmet karşısında meğerse ne kadar başarılıymış. Bir daha zor durumda kalsam bile Kamil Koç'u tercih etmeyeceğime eminim ve etrafımda ki kimseye de tavsiye etmeyeceğim. 17 Temmuzdan, 18 Ağustos bugüne kadar dönüş alırız diye bekledik ama hiçbir dönüş alamadığım için hem buradan hem de başka platformlardan bu korkunç deneyimi anlatacağım. Konuyla ilgili en yakın zamanda incelemelerin tamamlanıp dönüş yapılmasını bekleyeceğim. Aksi takdirde tüm delillerimle beraber bu şikayetimi üst mercilere iletme hakkımın saklı olduğunu bildiririm.
PNR: 301 866 5848