Şikayetvar
Mahir
Mahir
2 saat önce
Kamil Koç Fazla Bagaj Ücreti.
12 Kasım 2022 Cumartesi günü Artvin'den Ankara'ya saat 15.00 otobüsü ile 11 numaralı koltuk ile yolculuk yapmak için bilet aldım ve yolculuk günü ve saatinde eşyalarımı çok bularak ek ücret (250₺) talep ettiler ve ücreti ödedim.
Ama geçen yıl aşağı yukarı aynı zamanlarda ve eşya miktarında Artvin'den başka bir firma ile yolculuk yaptığımda hiçbir ek ücret vb... Talepte bulunulması Trabzon'da bırakacağım eşyaları Trabzon'da bırakıp Ankara'ya devam etmiştim, kesinlikle haksız olarak talep edilen ve alınan ücretin bir şekilde geri iadesini rica ediyorum.
Çünkü bu tarz uygulamalar ile Kamil Koç' un Artvin' de daha fazla seyahat hizmeti veremeyeceğini sizlerde bende tahmin edebilirim.
Artvin'den her nereye olursa olsun Kamil Koç ile yolculuğum ilk ve son olduğunu da belirtirim.
TR65**************************25
28 dakika önce
TR65**************************25
Konu ile ilgili arandım ama mağduriyetinin giderileceği yerde ilgili personel uyarılacaktır diye dönüş yapılıyor. Ya benim mağduriyetim deyince?
Ayrıca: Aynı otobüste halen daha yolculuk halindeyim ve Artvin Hopa'dan 8 parça çuval-koli vb... Eşyalar yüklendi ve bu eşyalardan da fazla bagaj ücreti alınıp alınmadığını merak ediyorum.
Ayrıca otobüse hareket saatinden önce yakıt yüklenmedi için gecikme olmuştur.
İlk başvurum da gerekli ispat delillleri mevcuttur.
0 Yorum