17 Haziran 2024 11:57

Merhaba, ben 2021 yılında annemin evinin banyo ve tuvaletini sıfırdan tadilatla yaptırıp en iyisinden olsun diye Kale Seramik'ten iki klozet takımı aldım. Tadilat bitip banyo bize teslim edildiğinde kapağının birinin kırık olduğunu gördüm. Aldığım bayiye söylediğimde, klozeti yerinden söktürüp kucağınıza alarak getirin gibi saçma bir şey söyleyince, önemli olan işlevi nasılsa görünen yerde değil deyip sineye çektim. Haftasına iki klozetin de basma düğmeleri sıkıntı çıkardı. Biri içeride kalıyordu, biri yukarıda. Yine bayiyi aradım; git hırdavatçıdan yeni bilezik gibi bir şey var, düğmeyle arasına al tak dedi, ilgilenmedi. Ben de elimden geleni yaptım, kullanılır hale getirdim. Bu arada ev boştu, annemler kardeşimin çocuklarına baktığı için eve ancak 2023 yılında döndüler. Yani 2 yıl arada sırada kullanılan bu klozetlerden birinin sifonundan su kaçmaya başlamış. Geçen ay yine evde yoklardı, şehir dışındayken 500 TL su faturası gelince kaçağı aradık ve fotoğraflarda 3 yol halinde görünen ve kullanılmadığı, evde olunmadığı sürede sararan hiçbir kireç sökücü dahil deterjanın açamadığı izi tespit ettik. Yine de gidip iç aksamını değiştireyim diye ürün bakarken hangisini alayım diye Şikayetvar'a bakınca, garanti belgesinde 10 yıl yazan Kale marka klozetlerin iç aksamının neredeyse altı ayda bir bozulduğunu da gördüm. Bu kadar arıza yapan ve sonra da bayisinin dahi arkasında durmadığı, 3 yıl önce takılıp sadece 8 ay kullanılan iki klozette de bu sorunları yaşadığımdan ve yeni iç aksam alıp takarım artık ne yapalım şansımıza bunlar düştü derken, iç aksamı takmak için klozetin yerinden sökülmesi gerektiğini öğrenince yıkıldım. Bir önceki klozeti yıllarca sorunsuz kullandık, hatta bir tanıdık çıkma olarak bizden alıp yazlığına taktı, hala kullanıyor. Şeklen şık duran ama bu kadar isim de yapmış bir firma, iç aksamda bu kadar ucuz ürün kullanmamalıdır.

18 Haziran 2024 15:39 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

18 Haziran 2024 15:56
28 Haziran 2024 15:40
02 Temmuz 2024 16:30
07 Temmuz 2024 18:31
19 Temmuz 2024 18:02

Merhaba, Burada şikayetimin arkasında durmadığım sanılmasın. Sayfaya bakınca Kale 4 kez beni aramış ve ulaşamamış görünüyor. Şehir dışında tatilde ve ateşli yattığım esnada cevaplayamadım bu aramaları sonra kendilerine döndüm 4-5 kez de görüştük ama henüz bir sonuç alamadım. Bugün de epey süre müzik dinleyip müşteri hizmetlerine ulaşabildiğimde konuyla ilgili olan arkadaş izne çıkmış olduğundan email atmamı istediler. Attım umarım konuyu çözerler. Teşekkür ederim.

22 Temmuz 2024 14:10

Değerli Müşterimiz; Şikayetiniz 22.07.2024 tarihinde sizleri iletişim numaranızdan aradık ancak ulaşım sağlayamadık. En kısa sürede tekrar iletişime geçeceğimizi bildirmek isteriz. Her türlü öneri ve talepleriniz için bize ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

25 Temmuz 2024 10:25
02 Ağustos 2024 17:09

25 Temmuzdaki son aramanızdan sonra hem mail attım hem de telefonla aradım ilgili kişiye not bıraktım ama ulaşılmadı

04 Ağustos 2024 11:21

Değerli Müşterimiz; 04.08.2024 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz görüşme üzerine, ürünü almış olduğunuz bayiye bilgi verilmiştir. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Her türlü öneri ve talepleriniz için bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi

10 Ağustos 2024 00:24

4 Ağustos'ta verdiğiniz cevaba göre bayi tarafından aranmam gerekiyordu ancak 6 gün geçmesine rağmen arayan ulaşan olmadı bilginize Kale. 18 Haziran'dan beri yazışıyoruz sonuç yok.

15 Ağustos 2024 16:25
19 Ağustos 2024 11:40

En son sizi arayacaklar dediğinizden beri neredeyse iki hafta geçti aranmadım. Siz beni arayıp bayii telefonlarımızı açmıyor, siz gidip konuşur musunuz dediniz. Ben dört yıl önce aldığım gün çıkan bu arızaları söylediğimde başından savan bayiiden bahsediyoruz. Sizi muhatap almıyor. Bu sorunu çözseydi vaktinde çözerdi. Hem iç aksamın kale olup olmadığını ben nereden bileyim. Fayansından aynasına klozetinden lavabosuna kartaş adlı kale bayisinden aldım. Şimdi yakında alt kat tadilatım var. 10 yıl garantili olduğunu söyleyen kale seramikten ve İzmir kartaş Bayiliğinden almayacağım. Okuyan herkesi de uyarırım.

19 Ağustos 2024 14:15

Aslıhan sonuçtan çok memnun

Aslıhan
09 Ocak 2025 14:10
"Kocaeli teknik servis sorunumuzu giderdi teşekkürler"
Kale Seramik Klozet Montaj Sorunu

Kale Klozette Gizemli Kırmızı Leke Sorunu!

Nilsu
03 Şubat 2025 17:22
Kale Klozette Gizemli Kırmızı Leke Sorunu!
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
24 Şubat 2025 21:39
Kalitesiz Ürünler Ve Hayal Kırıklığı
Yavuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Yavuzhan
26 Eylül 2024 16:26
Kale Seramik Klozet Mağduriyeti
Kale Seramik Klozet Mağduriyeti
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Kale Seramikten Kurulum Evrağı Çıkmadı Klozet Kullanılamıyor Satış Sonrası İlgisizlik

Hakan
01 Haziran 2025 11:21