19 Ağustos 2022

Kale Seramik Banyo Mobilyası alışverişim 04.08.2022 tarihinde yetkili servis tarafından montajı hatalı olarak yapıldı. Montaj esnasında gelen kişiler banyo dolabının alt kısmındaki duvara tutunacak parçayı vida yolu açmak için montaj öncesi kırarak, duvara monte edememiş, gerekçe olarak duvarın yamuk olduğunu zaten alt tarafın tutmadığını söyleyerek o bölgeye az miktarda silikon sıkıp gitmişlerdir. Ayrıca lavabo altı dolabının da rayının yanlış takıldığı için çekmecenin düzgün çalışmadığı daha sonra ortaya çıkmıştır. Bu sebeplerden ötürü aynı gün şikayet kaydı oluşturulmuş ertesi gün müşteri hizmetleri tarafından aranarak problem detaylı olarak aktarılmıştır fakat aradan geçen süre içinde hiçbir geri dönüş sağlanmamıştır.

Montaj ekibinin umursamazlığı ve acemiliği yüzünden ortaya çıkan bu problemi ürünü geri iade ederek çözmek istediğimi söylediğimde incelemenin devam ettiği tarafıma geri dönüş yapılacağı söylenmiş ve günler süren inceleme bir türlü sonuçlanmamıştır yeni taşındığım evimdeki sefaletim sürmektedir.

Kale Logo
19 Ağustos 2022 13:58

Merhaba Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili gerekli incelemeler yapılarak, en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Her türlü öneri ve talepleriniz için 0850 8005253 nolu hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz. Kale Müşteri İletişim Merkezi 0850 800 5253

Kale Logo
19 Ağustos 2022 14:42
Mert
19 Ağustos 2022 14:55
Kale Banyo Mobilyası Pişmanlığım

4 Ağustos tarihindeki bildirimim hiçbir şey yapılmayarak sonuçlandırılmıştır. Aynı süreç sanki yeni başlamış gibi devam etmekte. Sağlıklı günler dilerim.

03 Ağustos

Kocaeli Yağızlar bayisinden Kale firmasına ait banyo dolabı seti aldım. Servis geldi. Kurulum öncesi su borusu elektrik kablosu vb... Zarar verirlerse karşılamayacaklarına dair bir kağıt imzalatmak istediler. Birkaç soru sordum imza atmadan kurulum yapmadıkları için mecbur imza attım. 5 dakika sonra...

Kale Banyo Nakliye Sorunu

05 Haziran
"Kale iletişim merkezinden Esra Hanım'a ilgileri için teşekkür ederim. Kutular servis tarafından açılarak montajı yapıldı, neyse ki kırık parça yoktu. Servis personeli gayet iyi şekilde kurulumu yaptı. Buradaki şikayetlere baktığımda çoğunlukla bayilerin başına buyruk davranışlarından ötürü şikayet açıldığını gördüm. Kale firmasının bayileri üzerindeki denetimi artırmalarını tavsiye ederim."

0 Yorum

Kale Şikayetvar üye markasıdır