10 Ağustos 2016

Kale Güvenlik Sistemleri A.Ş. Kredi Kartından Çekilen Fazla Tutar İadesi!

Kale Güvenlik sistemlerini 2 gündür defalarca aramama rağmen hala dönüş yapılmadı kredi kartımdan bu ay ödememin haricinde fazla tutarlar çekildi. Müşteri hizmetleri ile görüşmemde de bunu onayladılar ve muhasebe bölümünün arayıp çözeceği bilgisi verildi fakat arayan kimse yok şikayetçiyim.

Banu D. 652 Okunma

Cevaplar

  • Banu D.18 Ağustos 2016

    Halen daha kredi kartıma yapılan bir iade bulunmamaktadır. Bilginize

  • Banu D.15 Ağustos 2016

    en son telefon görüşmemiz perşembe günü olup fazla çekilen tutarın kredi kartıma iade edileceğini söylediler fakat halen bir gelişme bulunmamaktadır bilgilerinize arz ederim

  • Kale Güvenlik Sistemleri A.Ş. Müşteri Temsilcisi11 Ağustos 2016

    Banu hanım, Telefonda görüştüğümüz gibi müşteri memnuniyetini sizlerle birlikte sağlamak adına gerekli işlemler yapılarak çözüme ulaştıracağız. Kale Alarmı seçtiğiniz ve bizimle birlikte olduğunuz için teşekkür ederiz. Kale Alarm Müşteri İlişkileri

  • Banu D.11 Ağustos 2016

    Dün bana firma size yazdıktan sonra döndü fakat konuyu sonuca ulaştıramadık söyledikleri şeyi defalarca tekrarlıyorlar ben onlardan 10.08.2016 sabah ilk aramamın ses kaydını istedim müşteri temsilcisi emre beyle sabah ilk görüşmemin tekrar dinlenilmesini rica ediyorum aboneliğim bulunan recart reklam ile ilgili çekilen kredi kartı ödemesini ben sisteme tanımlatmadım fakat kale güvenlik benim başaka aboneliğime bağlı kredi kartım var diye onay vermediğim kredi kartını kullanmış bu hiç adil bir şey değil tarafıma çekile 185 TL'nin iadesini talep ediyorum iyi çalışmalar

  • Banu D.11 Ağustos 2016

    Dün bana firma size yazdıktan sonra döndü fakat konuyu sonuca ulaştıramadık söyledikleri şeyi defalarca tekrarlıyorlar ben onlardan 10.08.2016 sabah ilk aramamın ses kaydını istedim müşteri temsilcisi emre beyle sabah ilk görüşmemin tekrar dinlenilmesini rica ediyorum aboneliğim bulunan ercart reklam ile ilgili çekilen kredi kartı ödemesini ben sisteme tanımlatmadım fakat kale güvenlik benim başaka aboneliğime bağlı kredi akrtım var diye onay vermediğim kredi kartını kullanmış bu hiç adil bir şey değil tarafıma çekile 185 TL'nin iadesini atlep ediyorum iyi çalışmalar

GSM Numarası Güncelleme

Mevcut GSM Numaranız:

GSM Numarası Güncelleme

numaralı telefonunuza gönderdiğimiz doğrulama kodunu aşağıdaki kutuya yazınız.
Geri Dön